Skip to content

Oosterhout – Spieker 004

Verkocht

Spieker 004

4906 LT Oosterhout

Omschrijving

Deze vrijstaande woning met garage wordt dé eyecatcher van de straat. Een eigentijds huis met een opvallend zinken element bij de zijgevel en uitgevoerd in een klassiek bruine baksteen.

Begane grond

De woonkamer van deze vrijstaande woning ligt aan de straatzijde, de keuken aan de achterzijde. Deze krijgt standaard een spoeleiland enis tevens voorzien van alle benodigde apparatuur. Via openslaande tuindeuren loop je gelijk de zonnige achtertuin in die op het zuiden ligt.

1e verdieping

Op de 1e verdieping zijn 3 grote slaapkamers. De betegelde badkamer heeft een bad, douche en 2 wastafels. Op de overloop is nog een apart 2e toilet.

Zolderverdieping

De ruime 2e verdieping kun je nog naar wens indelen met een extra hobbykamer of slaapkamer, wat jij belangrijk vindt. Zowel aan de voorkant als achterkant van de zolder zit een smal raam.

Buiten

Op je inrit kun je 2 auto's kwijt. Ook kun je via de zijkant van de woning met de fiets makkelijk achterom komen. In de voortuin en een stuk van de zijtuin wordt een groene haag aangepland. In de zijtuin komt verder nog een hekwerk begroeid met hedera.

Gasloos

Deze vrijstaande woning is al op de toekomst voorbereid. Er komt namelijk geen gasaansluiting meer. Dat betekent dus een warmtepomp in plaats van een traditionele cv-ketel én standaard vloerverwarming op de begane grond én de verdiepingen.

Kenmerken

  • StatusVerkocht
  • Soort objectWoonhuis
  • Soort woningVilla
  • Type woningVrijstaande woning
  • Bouwjaar2020
  • BouwvormNieuwbouw
  • LiggingenIn woonwijk

Interesse in Spieker

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447