Skip to content

Oosterhout – Prinses Alexiastraat 3

Verkocht

Prinses Alexiastraat 67

4902 NX Oosterhout

Omschrijving

Type Linde - 6 twee-onder-een-kapwoningen
Kaveloppervlakte: 126 tot 272 m²
Woonoppervlakte: 120 m²
Koopsom vanaf € 445.000,- v.o.n.
Bouwnummers: 67 t/m 72

Kenmerken
6 prachtige tweekappers type Linde in cluster J. Ruimte en vrijheid. Warme kleuren en fraai metselwerk. Met en zonder garage, erker, eigen parkeerplaats of gedraaide kap met extra grote zolder. Welke het ook wordt, u kiest voor ongekend woongenot. De architectuur sluit mooi aan op de andere woningen in fase 2. De woningen stralen rondom een fijne, krachtige huiselijkheid uit.

De zes twee-onder-een-kapwoningen zijn identiek aan elkaar. De kappen staan parallel aan de weg, de tuinen liggen op het zuidoosten en de woningen hebben alle zes een garage. Er is slechts één afwijking: bouwnummer 72 staat op een extra groot kavel.

Begane grond
De voordeur bevindt zich aan de voorzijde van de woning. In de hal achter de voordeur vindt u het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. En uiteraard toegang tot de brede woonkamer. De ruime, lichte living aan de achterzijde biedt uitzicht op de tuin. Door de dubbele tuindeuren heeft u altijd contact met de achtertuin. Aan de voorzijde vindt u de keuken. Er is ruimte voor een indeling naar wens.

1e verdieping
Hier vindt u drie volwaardige slaapkamers. De master bedroom aan de voorzijde en aan de achterzijde nog 2 slaapkamers. De badkamer is voorzien van tweede toilet, brede wastafel en douchehoek.

2e verdieping
De zolder biedt volop ruimte voor een extra slaap-, werk- of hobbykamer. Tot slot vindt u op zolder ook de afgesloten techniekruimte en aansluitingen voor wasmachine en droger. Hier staan ook de warmtepomp en boiler. De buitenunit van de warmtepomp staat op de garage.

Opties
Van uitbouw aan de achterzijde tot extra zonnepanelen op het dak. Deze woningen bieden veel opties. Bekijk alle mogelijkheden op de woonwensenlijst!

Kenmerken

  • StatusVerkocht
  • Soort objectWoonhuis
  • Soort woningEengezinswoning
  • Type woningTwee onder één kapwoning
  • Bouwjaar periodeVANAF_2021_TM_2030
  • BouwvormNieuwbouw
  • LiggingenIn woonwijk

Interesse in Prinses Alexiastraat

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447