Skip to content

Berkel-Enschot – Bouwnummer 018 018

Verkocht

Bouwnummer 018 018

5056 VD Berkel-Enschot

Omschrijving

Bouwnummer 018 is één van de twee patiowoningen in Eikenbosch. De woning heeft een dwarskap met mooie grote dakoverstekken. Standaard heeft de woning aan de voorzijde een erker en bijna over de gehele breedte een stoere luifel. Parkeren kan op eigen terrein. Er is plaats voor 2 auto’s. Plus het het complete woonprogramma op de begane grond maakt dat je met deze woning volledig bent voorbereid op de toekomst.

Comfort op de begane grond

Kom binnen! Op de begane grond heb je een volledig woonprogramma met een heerlijke living, keuken, ruime slaapkamer en complete badkamer op de begane grond. De badkamer is standaard voorzien van een inloopdouche en 2 wastafels. Ook is er een fijne berging voor bijvoorbeeld de elektrische fietsen, een voorraadkast of de wasmachine droger combinatie.

Maar ook mogelijkheden op de verdieping

Ondanks dat je op de begane grond uiterst comfortabel woont, heb je in dit woningtype nog een 1e verdieping. Wil je toch boven slapen? Geen probleem, dat kan gewoon. Er zijn hier namelijk nog 2 kamers, waarvan 1 slaapkamer. Ook is er een toilet en een berging. Nog meer opbergruimte heb je op de bergzolder die via een vlizotrap bereikbaar is.

Kenmerken

  • StatusVerkocht
  • Soort objectWoonhuis
  • Soort woningHerenhuis
  • Type woningTwee onder één kapwoning
  • Bouwjaar2020
  • BouwvormNieuwbouw

Interesse in Bouwnummer 018

"*" geeft vereiste velden aan