Skip to content

Nieuwbouw woningen

Nieuwbouwhuizen zijn een investering in de toekomst. Door de zuinige, klimaatbewuste keuzes die in de bouw worden gemaakt, is het een investering die veel waarde brengt in de toekomst. Nieuwbouwhuizen zijn efficiënt, zuinig en vaak ruimtelijk opgebouwd.

Zoekt u specifiek naar een nieuwbouwhuis in Breda, een nieuwbouwhuis in Oosterhout of een nieuwbouwhuis in Tilburg, bekijk dan deze pagina’s met het aanbod.

Appartementen nieuwbouw

Nieuwbouwappartementen zijn veel gevraagde woningen, zeker de afgelopen jaren. Door de stijgende vraag naar woningen, vooral ook onder starters, is het zeer belangrijk dat er meer appartementen beschikbaar komen. Nieuwbouw appartementen zorgen er onder andere voor dat er meer woonruimte beschikbaar komt. Kiest u voor een nieuwbouwappartement, dan kiest u voor zoveel mogelijk klimaatneutraal wonen. Tegenwoordig zijn er aardig wat afspraken die ertoe leiden dat er in nieuwe woningen bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van een warmtepomp, de beste isolatie of bijvoorbeeld het opwekken van energie door middel van zonnepanelen.

Investeren in nieuwbouwproject

Het kopen van een kavel voor het realiseren van een nieuwbouwwoning is een enorme investering. Naast dat het veel geld kost, zitten er ook risico’s aan verbonden. Om hierin een weloverwogen beslissing te maken, kunt u gebruik maken van aankoopbegeleiding bij Van de Water Groep. Onze aankoopmakelaars adviseren u zo goed mogelijk over het nieuwbouwproject, waar uw kansen en waar de risico’s liggen. Ook wordt u voorzien van een vrijblijvend waarde- en hypotheekadvies.

Woning alert instellen

Staat uw gewenste woning momenteel niet tussen het aanbod of bent u zich nog aan het oriënteren? Wij houden u graag op de hoogte met woningen die bij uw zoekvraag passen! Met een ingevuld formulier kunnen wij uw zoekvragen vergelijken met de nieuw toe te voegen woningen. Komen deze zoekvragen overeen met de eigenschappen van de woning, dan ontvangt u een update over de nieuwe woning. U kunt kiezen om op de hoogte te blijven over nieuwbouw- of bestaande woningen. Wilt u over beiden geïnformeerd blijven? Dan vragen wij u om beide formulieren in te vullen.
Nieuw

Putakker 31

4824 RN Breda

Nieuw

Sint Antoniushof 92

4902 RZ Oosterhout

Nieuw

Pijlpunt 12

4906 MA Oosterhout

Uw partner

Van de Water Makelaars en hypotheken is uw partner bij het aan- en verkopen van een woning. Wij helpen en begeleiden u graag in het aankopen van uw nieuwe huis. Heeft u specifieke vragen voor ons of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met uw Van de Water Groep vestiging in Breda, Oosterhout of Tilburg!