Skip to content

Nieuwbouw Breda

Van de Water Groep biedt nieuwbouwwoningen aan in Breda. De bourgondische stad doet niet direct denken aan dit type woningen, maar nieuwbouw in Breda is net als bijna iedere stad niet meer weg te denken.

Komt u niet uit de buurt van Breda, maar overweegt u hierheen te verhuizen? Een ieder die gezelligheid belangrijk vindt, zit goed in Breda. Met een groot aantal toeristen dat langskomt en de stad komt verkennen is er altijd iets te doen.

De voordelen van nieuwbouw

Naast dat Breda een rijke geschiedenis heeft met prachtige oude gebouwen en bestaande woningen, is er natuurlijk ook nieuwbouw in de stad te vinden. De oude gebouwen ademen nostalgie en sfeer, maar het wonen in een nieuwbouw huis of nieuwbouw appartement in Breda heeft ook vele voordelen. Zo is het met nieuwbouw bijvoorbeeld (vaak) mogelijk om zelf de indeling van de woning te bepalen, kunt u uw eigen tuin ontwerpen en woont u energiezuinig en milieubewust. Hiermee doet u dus ook een investering voor de toekomst. Bekijk het aanbod nieuwbouwprojecten in Breda.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe projecten? Geef ons uw voorkeuren door en wij geven een seintje wanneer we woningen toevoegen die bij uw zoekvraag passen!
Heeft u een project gezien waar u meer informatie over wilt ontvangen of waarover u op de hoogte wilt worden gehouden? Klik dan op het betreffende project en klik op ‘houd me op de hoogte’. Is er een brochure beschikbaar? Dan staat deze button er ook naast!

Wat is mijn huis waard?

Heeft u besloten om uw woning te gaan verkopen? En bent u woonachtig in de regio Breda, Oosterhout of Tilburg? Dan bent u hier exact aan het juiste adres. Er komt namelijk veel kijken bij de verkoop van uw woning. Wij kunnen u hier helemaal in begeleiden. Maar allereerst wilt u natuurlijk weten wat de waarde is van uw huidige woning. Goed nieuws: via deze pagina bieden wij u een gratis online waardebepaling van uw woning aan! Natuurlijk kunt u ook een gratis afspraak inplannen waarbij een van onze makelaars bij u thuis langs komt.
Nieuw

Eksterstraat 21

4815 AL Breda

Nieuw

Hogestuift 8

4824 BA Breda

Julianalaan 111

4819 AC Breda

Uw partner

Van de Water Makelaars en hypotheken is uw partner bij het aan- en verkopen van een woning. Wij helpen en begeleiden u graag in het aankopen van uw nieuwe huis. Heeft u specifieke vragen voor ons of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met uw Van de Water Groep vestiging in Breda, Oosterhout of Tilburg!