Skip to content

Makelaar Breda

Van de Water Groep is al jaren een van de bekende makelaars in Breda. Met onze jarenlange expertise zijn wij een gevestigde naam in Breda en de omgeving van Midden West Brabant.

Huizen te koop Breda

Van de Water Groep heeft een gevarieerd aanbod aan woningen in Breda en omgeving. Ook voor starters en jonge gezinnen hebben wij een aanbod woningen die bij uw wensen aansluit. Zoekt u dus huizen te koop in Breda? Bekijk dan het actuele aanbod van woningen! Bent u aan het oriënteren in de omgeving Midden West Brabant, bekijk dan ook het aanbod bestaande woningen in Tilburg en bestaande woningen in Oosterhout.

Huur makelaar Breda

Zoekt u een woning, maar dan om te huren? Van de Water Groep is naast aankoopmakelaar ook actief als huur makelaar in Breda. Een klein appartement of een grote huurwoning, ook in deze categorie is het aanbod zeer uiteenlopend. Bovendien hebben wij vaak ook een selectie nieuwbouw huurwoningen in Breda beschikbaar.

Woning alert instellen

Staat uw gewenste woning momenteel niet tussen het aanbod of bent u zich nog aan het oriënteren? Wij houden u graag op de hoogte met woningen die bij uw zoekvraag passen! Met een ingevuld formulier kunnen wij uw zoekvragen vergelijken met de nieuw toe te voegen woningen. Komen deze zoekvragen overeen met de eigenschappen van de woning, dan ontvangt u een update over de nieuwe woning. U kunt kiezen om op de hoogte te blijven over nieuwbouw- of bestaande woningen. Wilt u over beiden geïnformeerd blijven? Dan vragen wij u om beide formulieren in te vullen.
Nieuw

Hogestuift 8

4824 BA Breda

Julianalaan 111

4819 AC Breda

Verkocht

Hondsdonk 29

4824 CE Breda

Uw partner

Van de Water Makelaars en hypotheken is uw partner bij het aan- en verkopen van een woning. Wij helpen en begeleiden u graag in het aankopen van uw nieuwe huis. Heeft u specifieke vragen voor ons of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met uw Van de Water Groep vestiging in Breda, Oosterhout of Tilburg!