Skip to content

Nieuwbouw Brabant

Nieuwbouwprojecten in Brabant dragen bij aan de verandering naar groene energie gebruik. In oudere bestaande woningen is het vaak zo dat er nog gebruik wordt gemaakt van onder andere gasleidingen en reguliere elektriciteit. Bij nieuwbouwwoningen wordt veel aandacht besteed aan milieubewuste oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan warmtepompen en het verwerken van zonnepanelen op de daken. Zo zorgen we met nieuwe woningen aan een positieve bijdrage aan het milieu.

Actuele nieuwbouwprojecten Brabant

In het overzicht vindt u alle actuele nieuwbouwprojecten in Brabant. De omgeving waar Van de Water Groep actief is valt onder Midden West Brabant. Onze vestigingen bevinden zich in Breda, Oosterhout en Tilburg. Al onze nieuwbouwprojecten bevinden zich in- en in de omgeving van onze vestigingen.

Heeft een nieuwbouwproject uw interesse gewekt, dan is het mogelijk om extra informatie aan te vragen in de vorm van een brochure. Klik hiervoor op het betreffende project, op deze pagina vindt u rechtsonder de foto’s een knop naar de brochure aanvraag.

Nieuwbouw appartementen Brabant

Naast nieuwbouwwoningen werkt Van de Water Groep ook aan nieuwbouw appartementen. De appartementen variëren in locatie, oppervlakte en prijs, hiermee zorgen we dat we zoveel mogelijk mensen kunnen aanspreken met ons aanbod aan nieuwbouw appartementen in Brabant.

Heeft u vragen over een bepaalde nieuwbouw woning of appartement in Brabant? Neem dan gerust contact op met uw Van de Water Groep vestiging. Onze medewerkers helpen u graag verder. Het is daarnaast ook mogelijk om online uw vraag in te sturen, wij komen dan zo snel mogelijk terug met een antwoord. Het formulier vindt u onderaan de pagina van onze vestigingen.

Woning alert instellen

Staat uw gewenste woning momenteel niet tussen het aanbod of bent u zich nog aan het oriënteren? Wij houden u graag op de hoogte met woningen die bij uw zoekvraag passen! Met een ingevuld formulier kunnen wij uw zoekvragen vergelijken met de nieuw toe te voegen woningen. Komen deze zoekvragen overeen met de eigenschappen van de woning, dan ontvangt u een update over de nieuwe woning. U kunt kiezen om op de hoogte te blijven over nieuwbouw- of bestaande woningen. Wilt u over beiden geïnformeerd blijven? Dan vragen wij u om beide formulieren in te vullen.
Nieuw

Hogestuift 8

4824 BA Breda

Nieuw

President Steijnstraat 28a

5021 TP Tilburg

Nieuw

Houtwolplantsoen 292

4902 DZ Oosterhout

Uw partner

Van de Water Makelaars en hypotheken is uw partner bij het aan- en verkopen van een woning. Wij helpen en begeleiden u graag in het aankopen van uw nieuwe huis. Heeft u specifieke vragen voor ons of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met uw Van de Water Groep vestiging in Breda, Oosterhout of Tilburg!