Skip to content

Makelaar Oosterhout

Een makelaar in Oosterhout die u helpt met allerlei zaken rondom het kopen van een woning? Van de Water Groep is de partij die u zoekt. Wij helpen u met het gehele proces rond het kopen van een woning. Aankoopbegeleiding is hier een sterk voorbeeld van. Bovendien geven wij ook sterk onderbouwd hypotheekadvies. Zo helpen wij u te doorgronden hoeveel hypotheek u kunt aanvragen voor een nieuwe woning.

Huis te koop Oosterhout

Op zoek naar een huis te koop in Oosterhout? Op deze pagina vindt u het complete overzicht van woningen te koop in Oosterhout. Hierin vindt u een aanbod aan appartementen en bestaande woningen. Zoekt u specifiek naar nieuwbouw koopwoningen in Oosterhout? Bekijk dan ook ons aanbod hiervan.

Ons complete aanbod aan woningen is voorzien van foto’s van de woning. Ook worden verschillende eigenschappen van de woningen benoemd, zoals het woonoppervlak, aantal kamers, energiegegevens en bouwvorm. Tevens is het ook altijd mogelijk om voor woningen waar u interesse in hebt meer informatie op te vragen. Ook bij specifieke vragen kunt u deze middels dit formulier aan ons stellen.

Te huur Oosterhout

Van de Water Groep is niet alleen actief in Oosterhout, maar in heel Midden West Brabant. Wel hebben wij naast Tilburg en Breda ook een fysieke vestiging in Oosterhout. Oriënteert u zich nog op de woningmarkt in volledig Midden West Brabant? Neem dan ook zeker een kijkje binnen het volledige aanbod bestaande woningen en nieuwbouw woningen. Hier vindt u het complete aanbod woningen van Van de Water groep.

Woning alert instellen

Staat uw gewenste woning momenteel niet tussen het aanbod of bent u zich nog aan het oriënteren? Wij houden u graag op de hoogte met woningen die bij uw zoekvraag passen! Met een ingevuld formulier kunnen wij uw zoekvragen vergelijken met de nieuw toe te voegen woningen. Komen deze zoekvragen overeen met de eigenschappen van de woning, dan ontvangt u een update over de nieuwe woning. U kunt kiezen om op de hoogte te blijven over nieuwbouw- of bestaande woningen. Wilt u over beiden geïnformeerd blijven? Dan vragen wij u om beide formulieren in te vullen.
Nieuw

Sint Antoniushof 92

4902 RZ Oosterhout

Nieuw

Pijlpunt 12

4906 MA Oosterhout

Schapendries 137

4901 HM Oosterhout

Uw partner

Van de Water Makelaars en hypotheken is uw partner bij het aan- en verkopen van een woning. Wij helpen en begeleiden u graag in het aankopen van uw nieuwe huis. Heeft u specifieke vragen voor ons of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met uw Van de Water Groep vestiging in Breda, Oosterhout of Tilburg!