Skip to content

Nieuwbouw Oosterhout

Zoekt u naar nieuwbouw in Oosterhout? In deze Noord-Brabantse stad wordt gebouwd aan nieuwbouw woningen. Van de Water Groep nauw betrokken bij verschillende nieuwbouwprojecten, zo ook in Oosterhout. De projecten variëren van woningen tot nieuwbouw appartementen in Oosterhout. De breedte van het aanbod hangt af van de snelheid van de verkoop en het aantal vooraf geïnteresseerden en investeerders in de projecten.

Wanneer kiezen voor nieuwbouw?

Nieuwbouwwoningen zijn mooi voor het oog, niet alleen van buiten maar ook van binnen. Maar buiten dat het mooi is, zijn nieuwbouwwoningen ook een investering voor de toekomst. Oudere bestaande woningen zijn bijvoorbeeld vaak slecht geïsoleerd en hebben gasaansluitingen. Nieuwbouwwoningen worden gebouwd met het oog op de toekomst. Zo worden er warmtepompen aangelegd en worden de woningen met de nieuwste technologieën geïsoleerd. Hiermee hoeft er minder warm water te worden gebruikt om de woning op te warmen.

Investeren in nieuwbouw

Het is een grote investering om een nieuwbouwwoning te kopen, of dit nou een vrijstaande woning of een appartement is. Vanaf de start bent u betrokken bij de bouw van de woning. Met nauwe betrokkenheid heeft u een aandeel in de besluitvorming van onder andere de indeling van de ruimtes.

Investering of niet, wanneer u voor het eerst een nieuwbouwwoning koopt, is het begrijpelijk als dit een overweldigend proces is. Om wat last van u weg te nemen, is het mogelijk om gebruik te maken van aankoopbegeleiding. Door middel van aankoopbegeleiding nemen wij u stap voor stap mee in het proces van de koop van uw nieuwbouwwoning. Zo kunnen wij u precies uitleggen in welke fase van het proces u zich bevindt, wat er nog gaat gebeuren en wat de volgende stappen zullen zijn.

Woning alert instellen

Staat uw gewenste woning momenteel niet tussen het aanbod of bent u zich nog aan het oriënteren? Wij houden u graag op de hoogte met woningen die bij uw zoekvraag passen! Met een ingevuld formulier kunnen wij uw zoekvragen vergelijken met de nieuw toe te voegen woningen. Komen deze zoekvragen overeen met de eigenschappen van de woning, dan ontvangt u een update over de nieuwe woning. U kunt kiezen om op de hoogte te blijven over nieuwbouw- of bestaande woningen. Wilt u over beiden geïnformeerd blijven? Dan vragen wij u om beide formulieren in te vullen.
Nieuw

Abdis van Thornstraat 47

4901 ZA Oosterhout

Sint Antoniushof 92

4902 RZ Oosterhout

Pijlpunt 12

4906 MA Oosterhout

Uw partner

Van de Water Makelaars en hypotheken is uw partner bij het aan- en verkopen van een woning. Wij helpen en begeleiden u graag in het aankopen van uw nieuwe huis. Heeft u specifieke vragen voor ons of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met uw Van de Water Groep vestiging in Breda, Oosterhout of Tilburg!