Skip to content

Huis kopen Brabant

Wilt u een huis kopen in Brabant? Van de Water Groep is dé aanbieder van woningen in Midden West Brabant. Zowel koop- als huurwoningen, bestaande- en nieuwbouwwoningen komen voor in het aanbod van ons makelaarskantoor. Door middel van onze ondersteunende diensten zorgen we ervoor dat we u zo goed mogelijk helpen met het algehele proces van het kopen van een huis.

Huurwoning Brabant

Ook wanneer u een huurwoning in Brabant zoekt is Van de Water Groep hierin een goede aanbieder. Ons aanbod bestaat uit vrije sector huurwoningen. Zowel nieuwbouw- als bestaande woningen vindt u terug binnen ons aanbod. Deze nieuwbouw huurwoningen zijn te vinden in de omgeving van Breda, Oosterhout en Tilburg.

Koop of huurwoning?

Soms is de keuze tussen een huur- of koopwoning snel gemaakt. De potentiële hypotheek is bijvoorbeeld te laag waardoor huren een betere optie is. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u nog geen idee heeft hoe het ervoor staat qua hypotheekmogelijkheden. Is dit het geval voor u? Dan helpen onze hypotheekadviseurs u graag.

Uw hypotheekadviseur neemt met u door welke vormen van hypotheek er zijn en brengt op basis van uw informatie een hypotheekadvies uit. Dit advies is altijd gebaseerd op een hypotheek die echt bij u past, zodat de lasten nu en later betaalbaar blijven.

Aankoopbegeleiding Brabant

Ook op het gebied van aankoopbegeleiding is Van de Water Groep er om u te helpen. Het kopen van een nieuwe woning is een bijzonder maar ook intens proces. Aankoopbegeleiding in Brabant zorgt voor rust en overzicht binnen dit proces en zorgen we ervoor dat belangrijke bepalingen en artikelen niet over het hoofd worden gezien, voordat u documenten heeft ondertekend.
Nieuw

Putakker 31

4824 RN Breda

Nieuw

Sint Antoniushof 92

4902 RZ Oosterhout

Nieuw

Pijlpunt 12

4906 MA Oosterhout

Uw partner

Van de Water Makelaars en hypotheken is uw partner bij het aan- en verkopen van een woning. Wij helpen en begeleiden u graag in het aankopen van uw nieuwe huis. Heeft u specifieke vragen voor ons of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met uw Van de Water Groep vestiging in Breda, Oosterhout of Tilburg!