Skip to content

Raamsdonksveer – Ramgatseweg ong

4941 VN Raamsdonksveer

Ramgatseweg ong

€ 1.674.300,- k.k. Kosten berekenen?

RAMGATSEWEG ONG. TE RAAMSDONKSVEER

Algemeen:
Op het kruispunt van de belangrijke verbindingen van zuid naar noord (A27 Breda, Utrecht, Amsterdam) en west naar oost (A59 Zevenbergen, Den Bosch) ligt Raamsdonksveer. Hier bevindt zich het bedrijventerrein Dombosch waar circa 220 bedrijven gevestigd zijn met in totaal 4.500 werknemers. Met deze grootte heeft Dombosch zich geschaard onder de bedrijventerreinen met regionale allure, hetgeen alleen ...

RAMGATSEWEG ONG. TE RAAMSDONKSVEER

Algemeen:
Op het kruispunt van de belangrijke verbindingen van zuid naar noord (A27 Breda, Utrecht, Amsterdam) en west naar oost (A59 Zevenbergen, Den Bosch) ligt Raamsdonksveer. Hier bevindt zich het bedrijventerrein Dombosch waar circa 220 bedrijven gevestigd zijn met in totaal 4.500 werknemers. Met deze grootte heeft Dombosch zich geschaard onder de bedrijventerreinen met regionale allure, hetgeen alleen maar bevestigd wordt door de goed verzorgde aanblik van het terrein.

Ligging en bereikbaarheid:
De bouwgrond is gelegen op een uitstekende locatie op het bedrijventerrein Dombosch II op zeer korte afstand van de afrit 20 (Geertruidenberg) van de snelweg A27 (Breda-Gorinchem-Utrecht). Het centrum van zowel Raamsdonksveer als Geertruidenberg is op korte afstand gelegen.

Oppervlakte:
De twee kadastrale percelen zijn samen respectievelijk 5.581 m² groot.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Raamsdonk
Sectie: K
Nummers: 5540 & 5541
Grootte: 2.858 m² & 2.723 m², samen respectievelijk 5.581 m²
Locatie: Geen adressen in deze percelen

Koopprijs:
De koopprijs bedraagt € 300,- per m² k.k., te vermeerderen met BTW.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter hoogte van 10% van de koopsom inclusief BTW.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Overige:
De mogelijkheid bestaat om aan te sluiten op het persriool langs de eigen weg. Tevens dient de elektra door koper te worden aangevraagd en aangelegd vanaf de openbare weg (Ramgatseweg).

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 1.674.300,- k.k.

Bouw

  • BouwvormNiet van toepassing

Oppervlaktes en inhoud

  • HoofdbestemmingBouwgrond
  • Perceeloppervlakte5.581 m2

Overig

  • LocatieBedrijventerrein

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!