Skip to content

Prinsenbeek – Brielsedreef 23- 23A

Verkocht

Brielsedreef 23- 23A

Prinsenbeek

Omschrijving

In een gewilde straat op de overgang van royale vrijstaande woningen naar woningen met bedrijfsruimte gelegen verrassend royale vrijstaande woning met een multifunctionele, zelfstandige bedrijfsruimte van ca. 160 m² gelegen aan de rand van Prinsenbeek, doch nabij alle voorzieningen van het dorp, waaronder diverse scholen, openbaar vervoer, speel-/sportmogelijkheden en het aantrekkelijke buitengebied. De woonomgeving is hierdoor (ook) ideaal voor gezinnen met kinderen. De verbinding naar Breda is zonder meer goed. Dit geldt ook voor de aansluitingen op het centrale wegennet.

Bouwjaar : ca. 2000
Perceel oppervlakte : 1314 m²

Inhoud woonhuis : ca. 630 m³
Woonoppervlakte woonhuis : ca. 156 m²

Inhoud Bedrijfshal : ca. 650 m³
Bedrijfsoppervlakte : ca. 160 m²

Aanvaarding : in onderling overleg

INDELING WOONHUIS:

Begane grond:
Entree/hal met plavuizen vloer, trapopgang naar de eerste verdieping, vide, meterkast en een geheel betegelde toiletruimte met wandcloset voorzien van inbouw reservoir en fonteintje; kantoor/werkkamer (ca. 3.46x4.60 m.); riante living (ca. 53 m²) met schuifpui naar de achtertuin en een half open keuken voorzien van L-vormige inrichting met gaskookplaat, RVS afzuigschouw, combi oven/magnetron en een koelkast; bijkeuken/wasruimte (ca. 1.96x3.46 m.) met aansluitingen ten behoeve van de was apparatuur en vaatwasser.

Eerste verdieping:
Overloop; slaapkamer achterzijde (ca. 3.50x3.77 m.); slaapkamer voorzijde (ca. 3.50x3.10 m.) thans in gebruik als dressing; slaapkamer voorzijde (ca. 4.00x3.10 m.); slaapkamer achterzijde (ca. 4.00x3.77 m.) en een geheel betegelde badkamer (ca. 3.00x3.10 m.) met dakkapel, ligbad, separate douche, wandcloset voorzien van inbouw reservoir en een wastafel in meubel.

Bergzolder:
Middels een vlizotrap bereikbare royale vliering over de volle breedte van de woning.

De begane grond en eerste verdieping zijn grotendeels voorzien van een fraaie eiken planken vloerafwerking.

INDELING BEDRIJFSHAL

Universeel uitgevoerde bedrijfsruimte van ca. 11.00x15.00 m. vrij overspannen. De bedrijfsruimte is voorzien van een volledig isolatiepakket met dak- wand- en vloerisolatie. De voorgevel is voorzien van 1 geïsoleerde sectorale deur en een loopdeur. De bedrijfsruimte is door de huidige eigenaar als volgt ingedeeld: Entree/hal; showroom (ca. 102 m²) met toiletruimte; berging/magazijn (ca. 51 m²) met de sectorale deur en bergzolder.

ALGEMEEN
- De bedrijfshal heeft een geheel vrije overspanning en praktische afmetingen waardoor deze ruimte voor vele doeleinden geschikt is.
- De royale vrijstaande woning voldoet uiteraard geheel aan de eisen van deze tijd en is gebouwd met kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen.
- De fraai aangelegde tuin rondom de woning is voorzien van diverse terrassen met sierbestrating.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze vrijblijvende informatie is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Maatvoeringen zijn slechts indicatief en kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

  • StatusVerkocht
  • Prijs€ 885.000,- k.k.
  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar2000

Interesse in Brielsedreef 23- 23A

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Breda

Keizerstraat 91 - 93

4811 HL Breda

(076) 5 24 24 00