Skip to content

Oosterhout – Kromsteven 5- 9

Verkocht

Kromsteven 5- 9

Oosterhout

Omschrijving

Kromsteven 5-9, Oosterhout

Het gebouw:
Volgens de gemeentelijke basisadministratie gebouwen is het oorspronkelijk bouwjaar 1992. De bebouwing is geheel eenlaags. Installaties zijn niet gesplitst per huisnummer. De gas-cv en het elektra is per gebouw gedimensioneerd.

Kromsteven 5 is een groepswoning met 5 slaapkamers, een woonkamer/keuken en badkamer.
Kromsteven 5A is een woning met 2 slaapkamers, een woonkamer/keuken en badkamer.
Kromsteven 7 bestaat uit ondersteunende ruimten.
Kromsteven 9 is een groepswoning met 4 slaapkamers, een woonkamer, keuken en badkamer.
Kromsteven 9A is een groepswoning met 4 slaapkamers, een woonkamer/keuken en badkamer.
Op het perceel staan twee houten bergingen.

Huidig gebruik:
Het object is in eigendom van GGz Breburg. Het object heeft dienst gedaan voor het team Beschermd Wonen. In de panden heeft GGz Breburg cliënten gehuisvest. Door veranderende omstandigheden is de hier geleverde zorg verplaatst naar andere locaties en kan het pand derhalve verkocht worden.
Het pand is op dit moment al niet meer in gebruik en staat leeg.

Bestemming:
Thans is van toepassing het bestemmingsplan ‘Slotjes West 2017’. Voor het deelgebied waarin het object is gelegen is op de verbeelding aangegeven dat het complex de bestemming ‘Wonen’ heeft.

Voor complete informatie omtrent de huidige bestemming verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl en/of de gemeente Oosterhout.

Ligging:
Het pand van GGz Breburg aan de Kromsteven is gelegen aan de rand van de buurt Oud-West vlakbij de buurt Kanaleneiland. In Oud-West staan veel karakteristieke vooroorlogse (koop)woningen die erg in trek zijn. De ligging nabij het stadscentrum draagt daaraan bij. Oud-West is grotendeels gerealiseerd in de periode 1925 tot 1960. Kanaleneiland is gerealiseerd in de periode 1990 tot 2000. Ten noorden van de Wilhelminalaan vindt momenteel veel nieuwbouw plaats in het plangebied Zwaaikom. Het perceel grenst aan de noord en oostzijde aan ‘Praktijkschool De Zwaaikom’.

Kadastrale gegevens:
Volgens het Kadaster blijkt uit de kadastrale registratie het navolgende:
Gemeente: Oosterhout
Sectie: N
Nummers: 3499, 3169 en 3006
Groot totaal: 17 are 18 centiare
Eigendom: Stichting GGz Breburg Groep

Door Daamen, De Kort, Van Tuijl Notarissen is een erfdienstbaarhedenonderzoek uitgevoerd. De resultaten van dit onderzoek zijn opgenomen in het 'bid-book'. Bij zowel perceel 3169 en 3006 komen erfdienstbaarheden naar boven welke betrekking lijken te hebben op de bouw van Irenestraat 8 en 10.

Richtprijs:
€ 695.000,-- k.k.

Aanvaarding:
In onderling overleg, met uitgangspunt 2023.

Contract:
Bij verkoop maakt GGz Breburg gebruik van een modelovereenkomst gebaseerd op de NVM Koopovereenkomst voor Bedrijfsruimten. Hierin zijn op verzoek van verkoper specifieke wijzigingen en aanvullingen opgenomen. De concept koopovereenkomst is derhalve opgenomen als bijlage in het 'Bid-Book'.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

  • StatusVerkocht
  • Prijs€ 695.000,- k.k.
  • BouwvormNiet van toepassing
  • Bouwjaar1992

Interesse in Kromsteven 5- 9

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447