Skip to content

Oosterhout – Houtduifstraat 6

Verhuurd

Houtduifstraat 6

Oosterhout

Omschrijving

HOUTDUIFSTRAAT 6, TE OOSTERHOUT

Object:
Het object maakt deel uit van een geschakeld bedrijfspand. Via de entree is de bedrijfsruimte van ca. 312 m² (incl. secundaire ruimte) bereikbaar alsmede de kantoorruimte van ca. 118 m². Het is mogelijk om magazijnruimte additioneel bij te huren.

Deze instapklare en representatieve ruimte is door zijn verrassende indeling en ''industrial look and feel’’ uitermate geschikt voor onder andere bedrijven in de creatieve sector, ambachtsbedrijven en showrooms. Deze ruimte kan namelijk een mix bieden van kantoorruimte tot showroom en van bedrijfsruimte tot galerie.

Ligging en bestemming:
Het bedrijfspand is gelegen aan de Houtduifstraat, in de wijk ‘Strijen’ ten noorden van het centrum van Oosterhout.

‘Strijen’ bestaat uit woningbouw en daarnaast zijn ook maatschappelijke voorzieningen, alsmede diverse winkels en bedrijvigheid.

Het vigerende bestemmingsplan ‘bestemmingsplan Strijen 2017’ laat zien dat de enkelbestemming van de locatie ‘bedrijf’ met functieaanduiding ‘bedrijf van categorie 2’ is. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Oppervlakte:
Het object omvat in totaal ca. 430 m², als volgt onderverdeeld:

- ca. 312 m² bedrijfsruimte;
- ca. 118 m² kantoorruimte.

Parkeren:
Er is voldoende parkeergelegenheid, deels op eigen terrein.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 2.250,-- per maand exclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.

Verder zijn er geen servicekosten van toepassing. De kosten voor het onderhoud van de aanwezige installaties, waaronder onder andere, doch niet limitatief zoals airco units, elektrische deuren, Cv-ketels, brandveiligheid en bestrijdingsmiddelen, komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 2 + 3 jaar.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:

- Cv installatie;
- Radiatoren;
- Systeemplafond met geïntegreerde verlichting;
- Sanitaire voorzieningen;
- Pantry;
- Airco.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

  • StatusVerhuurd
  • Prijs€ 2.250,- p/m.
  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar1975

Interesse in Houtduifstraat 6

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447