Skip to content

Oosterhout – Denariusstraat 37

Denariusstraat 37

Oosterhout

Omschrijving

DENARIUSSTRAAT 37, 4903 RC OOSTERHOUT

Object:
Het vrijstaande bedrijfsobject en omvat een bedrijfshal met entresolvloer, kantoren op de begane grond en verdieping en parkeerplaatsen op eigen terrein. Voor laden en lossen is aan de zijkant langs de gehele lengte van het gebouw een overkapping aangebracht voorzien van lichtstraten van ca. 5 meter breed. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een met granulaat verhard buitenterrein. Het bedrijfsobject is gelegen op een perceel van 2.244 m², dat geheel omheind is en beschikt over een elektrisch te openen toegangspoort.

Ligging:
Het object grenst aan het bosgebied en is gelegen aan de noordzijde van bedrijventerrein "Vijf Eiken” in Oosterhout Zuid, nabij de rijksweg A27.

Het bedrijventerrein Vijf Eiken (ca. 135 ha.) kan getypeerd worden als een gemengd bedrijventerrein met veelal bedrijven in de zwaardere milieucategorie 3,4 en 5, hoewel ook bedrijven uit milieucategorie 1 en 2 voorkomen. Het is het oudste bedrijventerrein in Oosterhout en ligt aan de oostzijde van de A27 en de weg naar Rijen en is één van de dertien bedrijventerreinen in Noord-Brabant dat valt onder het provinciale project 'Grote Oogst' om bestaande bedrijventerreinen sneller te verduurzamen op het gebied van energietransitie, klimaatadaptatie, slimme mobiliteit, circulaire economie en stikstof.

Parkeren:
Er zijn 20 parkeerplaatsen op eigen terrein, waarbij uitbreiding van de parkeerplaatsen op het verharde buitenterrein aan de achterzijde tot de mogelijkheden behoort.

Oppervlakte:
Het object omvat in totaal ca. 1.497 m² en is als volgt onderverdeeld.
Begane grond:
- bedrijfshal ca. 757 m²
- kantoorruimte ca. 95 m²
- toilet / facilitair / techniek ca. 17 m²
- verkeersruimte ca. 30 m²

Verdieping:
- kantoorruimte ca. 81 m²
- toiletten ca. 3 m²
- entresolvloer ca. 499 m²
- verkeersruimte ca. 15 m²

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 99.500,-- per jaar exclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.

Opleveringsdatum:
In onderling overleg.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus telkens 5 optiejaren.

Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:

Bedrijfsruimte:

- elektrische overheaddeuren;
- ca. 7 m1 vrije hoogte;
- lichtstraten in het dak;
- entresolvloer;
- verwarming middels gasheaters;
- luifel van ca. 5 meter breed voor overdekt laden/lossen;

Kantoorruimte:
- systeemplafond;
- centrale verwarming;
- airconditioning;
- pantry
- sanitaire voorzieningen met doucheruimte

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 99.500,- p/j.
  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar2005

Interesse in Denariusstraat 37

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447