Skip to content

Oosterhout – De Boedingen 35

De Boedingen 35

Oosterhout

Omschrijving

DE BOEDINGEN 35, OOSTERHOUT

Object:
Op een zichtlocatie, direct aan één van de drukste verkeersaders van Oosterhout gelegen representatief, vrijstaand bedrijfsobject op een ruim perceel. De bereikbaarheid is goed te noemen. Door de centrale ligging zijn zowel de A27, A59 en het centrum van Oosterhout op slechts enkele autominuten bereikbaar.

Ligging:
Dit vrijstaande bedrijfspand is gelegen op het bedrijvenpark ''De Wijsterd'', aan De Boedingen, een parallelweg van de Bovensteweg en daardoor gelegen op een absolute zichtlocatie. Het kwalitatief hoogwaardige bedrijvenpark met milieuvriendelijk karakter "De Wijsterd'' grenst aan de woonwijk Vrachelen II. "De Wijsterd" bestaat uit een mix van woon/werk-combinaties en hoogwaardige bedrijven.

Indeling:
Het pand beschikt over kantoor-, bedrijfsruimte en een ruim buitenterrein. De entree is gelegen aan de zijkant van het pand en geeft toegang tot de gang met receptie met baliefunctie.

Via de deze gang is de kantoortuin, gelegen aan de voorzijde van het pand, toegankelijk. De half ronde kantoortuin biedt op dit moment ruimte aan zes royale werkplekken, een reproruimte en een separate spreekkamer en kent daarnaast veel daglichttoetreding.

De gang geeft tevens toegang tot een separate kantoorruimte naast de entree, drie toiletten, een ruime pantry en de bedrijfsruimte. Via de trappartij in de gang is de kantoorruimte op de verdieping bereikbaar. De verdieping kenmerkt zich door drie kantoorruimtes, sanitaire voorzieningen en een opslag-, cq. technische ruimte.

De bedrijfsruimte omvat in totaal ca. 779 m² en is opgedeeld in twee delen. De bedrijfshal gelegen in het midden van het gebouw telt één overheaddeur en grenst direct aan een kleedruimte met sanitaire voorzieningen en een kantoorruimte. Via een vaste trap zijn de opslagruimte en kantoorruimte op de entresolvloer toegankelijk, waarbij de laatstgenoemde in open verbinding staat met de bedrijfshal.

De bedrijfsruimte gelegen aan de achterzijde van het pand telt twee overheaddeuren en via een vaste trap is een entresol van ca. 65 m² toegankelijk. Beide bedrijfsruimtes zijn voorzien van lichtstraten, waardoor veel natuurlijke lichtinval aanwezig is.

Parkeren:
Het pand beschikt over 14 parkeerplaatsen ten behoeve van het parkeren van personenauto's op eigen terrein. Dit aantal is uit te breiden.

Oppervlakte:
Het bedrijfspand omvat in totaal ca. 1.325 m², als volgt onderverdeeld:

Begane grond
- kantoorruimte ca. 233 m²;
- bedrijfsruimte ca. 779 m²
- secundaire ruimte ca. 89 m².

Verdieping
- kantoorruimte ca. 171 m²;
- secundaire ruimte ca. 53 m².

Aan de voorzijde zijn 14 parkeerplaatsen beschikbaar en daarnaast beschikt het over ca. 800 m² omheind buitenterrein.

Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:

Kantoorruimte:
- Systeemplafonds voorzien van verlichtingspots;
- Sanitaire voorzieningen;
- Pantry;
- Alarmsysteem;
- Aansluitpunten t.b.v. databekabeling en elektra;
- Kantine voorzien van keuken;
- Verwarming middels radiatoren;
- Airconditioning.

Bedrijfsruimte:
- Lichtarmaturen;
- Lichtkoepels;
- Sanitaire voorzieningen;
- Gasheaters;
- Overheaddeuren.

Buitenterrein:
- Verhard met klinkers.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 115.000,-- per jaar exclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.

Opleverdatum:
Het pand is vanaf Q1 2025 beschikbaar.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus telkens 5 optiejaren.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 115.000,- p/j.
  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar1996

Interesse in De Boedingen 35

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447