Skip to content

Oosterhout – Bredaseweg 24

Verhuurd

Bredaseweg 24

Oosterhout

Omschrijving

Bredaseweg 24, Oosterhout

Ligging:
Het pand is gelegen in het centrum van Oosterhout schuin tegenover het Bouwlingplein, waar o.a. Jumbo, Action en Bristol gevestigd zijn en een grote parkeergarage. Aan het einde van de straat tegenover het Bouwlingplein bevindt zich de ingang van het overdekte winkelcentrum Arendshof.

Object:
De bedrijfsruimte is gelegen op het afsluitbare buitenterrein en omvat ca. 163 m², is volledig op de begane grond gesitueerd en onderverdeeld in diverse kleinere ruimtes met aparte toegangsdeuren.

De bedrijfsruimte heeft de bestemming “Gemengde doeleinden” en leent zich voor diverse invullingen.

Het woonhuis met een gebruiksoppervlakte van ca. 145 m² en een inhoud van 515 m³ beschikt over een voordeur direct aan de Bredaseweg en is tevens via het binnenterrein te bereiken.

Op de begane grond bevinden zich de entreehal met trapopgang naar de verdieping, twee slaapkamers en een badkamer. De eerste verdieping beschikt over een woonkamer met aansluitend de keuken en een extra slaapkamer. Aan de keuken grenst
een kleine ruimte die toegang biedt tot het dakterras.

Tussen de woning en de bedrijfsruimte is een overkapping gemaakt die tevens als carport kan dienen en een buitenterrein van ca. 400 m² dat mogelijkheden biedt als parkeerterrein.

Parkeren:
Op eigen terrein en aan de openbare weg zijn ruim voldoende parkeervoorzieningen aanwezig.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 36.000,-- per jaar voor de woning met de bedrijfsruimte. De ruimtes worden niet afzonderlijk verhuurd.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus 5 optiejaren.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Het dak is voorzien van 24 zonnepanelen 510 KWh.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

  • StatusVerhuurd
  • Prijs€ 36.000,- p/j.
  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar1970

Interesse in Bredaseweg 24

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447