Skip to content

Oosterhout – Arendstraat 2

Arendstraat 2

Oosterhout

Omschrijving

ARENDSTRAAT 2, 4901 JK OOSTERHOUT

Object:
Winkelruimte gelegen op de hoek van de Arendstraat en de Kerkstraat op een A1-locatie aan de hoofdwinkelstraat in het bruisend winkelhart van Oosterhout met een mix van bekende ketens en zelfstandige ondernemers, zoals Ici Paris, Rodeo Drive, ’t Bonte Schaep, Douglas, C&A, Bakker Bart, Nelson Schoenen, KPN-winkel, Kruidvat, Segers Juweliers, Lincherie en Boekhandel het Verboden Rijk, Etos en Holland & Barret.

Aan de Kerkstraat zijn o.a. gevestigd Gerry Weber, De Paskaemer, Hidden Styles, Modehuis Welten, Van Liesdonk Schoenen, Only for Men en Xenos.

Met de vestiging van het nieuwe gemeentehuis in Arendshof II, dat eind 2020 is aangekocht door de gemeente Oosterhout, vermindert het aantal vierkante meters winkeloppervlakte in het centrum. Dat is belangrijk om een compact en levendig centrum te behouden. De dienstverlening van de gemeente komt hiermee in het hart van het centrum.

Oppervlakte:
Het winkelpand, dat voorzien is van een markante entree in glas en een royale etalageruimte, omvat ca. 100 m².

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 27.500,-- per jaar exclusief BTW.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract model winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW, model 2022.

Voorzieningen:
Het object wordt casco verhuurd. Echter is de ruimte van navolgende voorzieningen die ‘’om-niet’’ kunnen worden overgedragen aan de toekomstig huurder:

- tegelvloer
- systeemplafond met verlichting
- stalen rolluik
- airconditioning
- heteluchtgordijn boven de entree
- pantry
- toiletruimte

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 27.500,- p/j.
  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar1994

Interesse in Arendstraat 2

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Christianne Voeten

Vastgoedadviseur bedrijfshuisvesting