Skip to content

Oosterhout – Arendstraat 13A

Verhuurd

Arendstraat 13A

Oosterhout

Omschrijving

ARENDSTRAAT 13A, 4901 JJ OOSTERHOUT

Object:
Winkelruimte gelegen op een A1-locatie aan de hoofdwinkelstraat in het bruisend winkelhart van Oosterhout met een mix van bekende ketens en zelfstandige ondernemers, zoals Ici Paris, Rodeo Drive, ’t Bonte Schaep, Douglas, C&A, Bakker Bart, Nelson Schoenen, KPN-winkel, Kruidvat, Segers Juweliers, Lincherie en Boekhandel het Verboden Rijk.

Aansluitend zijn de straten Kerkstraat, Keiweg en Nieuwstraat gelegen, alsmede het overdekte winkelcentrum Arendshof.

Met de vestiging van het nieuwe gemeentehuis in Arendshof II, dat eind 2020 is aangekocht door de gemeente Oosterhout, vermindert het aantal vierkante meters winkeloppervlakte in het centrum. Dat is belangrijk om een compact en levendig centrum te behouden. De dienstverlening van de gemeente komt hiermee in het hart van het centrum.

Oppervlakte:
Het object omvat ca. 215 m² en bestaat uit 173 m² winkelruimte met aansluitend 42 m² secundaire ruimte met opslag en achteruitgang.

Parkeren:
In de directe omgeving bevindt zich ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 48.000,-- per jaar exclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg. De winkelruimte is momenteel met een leegstandscontract verhuurd aan herenkleding-zaak Meyer & Meyer.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus 5 optiejaren.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract model 2022.

Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:
- systeemplafond met verlichting;
- centrale verwarming;
- airconditioning;
- pantry;
- toiletruimte;
- achteruitgang.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

  • StatusVerhuurd
  • Prijs€ 48.000,- p/j.
  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar1800

Interesse in Arendstraat 13A

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447