Skip to content

Made – Brieltjenspolder 28

Brieltjenspolder 28

Made

Omschrijving

BRIELTJENSPOLDER 28 TE MADE

Algemeen:
Van de Water Bedrijfsmakelaars heeft de exclusieve opdracht gekregen voor de verkoop van het kantoorgebouw gelegen aan de Brieltjenspolder 28 in Made, beter bekend als Expodium Business Center. Het kantorencentrum is bijna volledig verhuurd en vormt daardoor een interessante beleggingspropositie.
Het mag voor zich spreken dat deze verkoopbrochure niet meer is dan een uitnodiging om nader met ons in gesprek te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze vrijblijvende informatie.

Object:
Dit architectonisch gebouwde kantoorgebouw, bouwjaar 2001, naar de hand van Grosfeld Architecten, is gelegen in het dorp Made, op een zichtlocatie aan de rijksweg A59 (Maasroute) en beschikt over een energielabel A.

Het kantorencentrum omvat in totaal ca. 2.457 m², verdeeld over vier bouwlagen. Door de huidige eigenaar is in dit kantoorgebouw het kantorenconcept ‘Expodium Businesscenter’ ontwikkeld.

Ligging en bestemming:
Het kantorencentrum is gelegen op een zichtlocatie vanaf de Rijksweg A59 en kent hiermee dan ook een directe verbinding. Het kantorencentrum ligt op het kleinschalige bedrijventerrein ‘Brieltjenspolder’ ten zuiden van Made. Op dit bedrijventerrein zijn diverse (internationale) bedrijven gevestigd, zoals o.a. Bowltech International B.V., Spadel, Kärcher B.V., BJC Tools en Trekhaakcentrum B.V.

Conform het vigerend bestemmingsplan ‘bestemmingsplan Kern Made’ is de bestemming van het perceel ‘bedrijventerrein’ met functieaanduiding ‘detailhandel’. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Kantoren:
De kantoren liggen verdeeld over de vier bouwlagen van het kantorencentrum. De kantoren zijn bijna allemaal verhuurd aan 14 verschillende ondernemers, met huurovereenkomsten van diverse looptijden. De totale huuropbrengst per 1 oktober 2023 bedraagt € 240.060,-- per jaar excl. servicekosten en BTW.

Huursituatie:
In de pand aan de Brieltjenspolder 28 is momenteel circa 80% verhuurd voor een huurprijs van € 240.060,-- per jaar, exclusief BTW en servicekosten. Het pand kent 466 m² leegstand. Dit leegstaande gedeelte vertegenwoordigd een potentiële huuropbrengst van € 60.580,-- per jaar, exclusief BTW en servicekosten. Bij een volledige verhuur wordt een jaarlijkse huuropbrengst van € 300.640,-- per jaar, exclusief BTW en servicekosten verwacht, resulterend in een BAR van 7,52% kosten koper.

Oppervlakte:
Het object omvat ca. 2.457 m², als volgt onderverdeeld.

Begane grond ca. 324 m²
Eerste verdieping ca. 713 m²
Tweede verdieping ca. 713 m²
Derde verdieping ca. 707 m²

Parkeren:
Het object beschikt over 57 parkeerplaatsen op eigen terrein, waarvan 2 parkeerplaatsen zijn voorzien van laadpalen ten behoeve van elektrische personenauto’s. Tevens wordt er gebruik gemaakt van 21 parkeerplaatsen op het terrein van het naastgelegen perceel, kadastraal bekend gemeente Made en Drimmelen, sectie S, nummer 4641. Van deze parkeerplaatsen zijn 4 plaatsen voorzien van laadpalen ten behoeve van elektrische personenauto’s.

Koopprijs:
De koopprijs bedraagt € 4.000.000,-- k.k. te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum:
In onderling overleg.

Contract:
Standaard NVM-koopovereenkomst.

Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:
- vloerafwerking;
- glad afgewerkte wanden;
- systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
- elektrische installatie;
- pantry;
- c.v.;
- toiletten;
- luchtbehandeling;
- kabelgoten;
- airco (haast in alle kantoorruimtes);
- alarm (per verdieping);
- brandmeldinstallatie.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Kadaster:
Gemeente: Made en Drimmelen
Sectie: S
Nummer: 4640
Grootte: 2.322 m²

Nadere informatie:
Nadere informatie inzake de propositie is op aanvraag inzichtelijk.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 4.000.000,- k.k.
  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar2001

Interesse in Brieltjenspolder 28

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447