Skip to content

Breda – Verbeetenstraat 17

Verhuurd

Verbeetenstraat 17

Breda

Omschrijving

VERBEETENSTRAAT 17, 4812 XH BREDA

Object:
Te huur kleinschalige horecaruimte, deel uitmakend van het levendige en gezellige project Spring, gelegen aan de Verbeetenstraat in Breda, midden in het hart van de wijk Heuvel. In het gebied is een mix ontstaan van werken, wonen in de vorm van winkels en kantoorruimtes op de begane grond en appartementen op de bovengelegen verdiepingen.

De horeca-unit is gelegen aan het gezellige plein, dat ruim voorzien is van struiken en bomen. Aan de Verbeetenstraat zijn o.a. gevestigd: Hair Design Studio Frysur, Smiley Store, Mr. Wally’s Barbershop, IMW Breda, Office Stories, Fysio Echo Centrum, Draagkracht, Welzijnspraktijk West-Brabant, Talia PMU, Pegaz Advies en Administratie, VB&T Verhuurmakelaars en kinderdagverblijf Dorst op Stoom.

Ligging:
Project Spring is gelegen in de wijk Heuvel, een woonwijk ten zuid-westen van het centrum van Breda, naast de wijk Princenhage en is uitermate goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Voor de verschillende ruimtes zijn voldoende parkeerplaatsen gelegen waar (gratis) geparkeerd kan worden. Bushaltes voor stadsvervoer bevinden zich in de directe omgeving.

Oppervlakte:
De horeca unit heeft een oppervlakte van ca. 87 m² en is vrijwel instapklaar voor een kleinschalig (afhaal)restaurant.

Parkeren:
Aan de Verbeetenstraat is vrij parkeren toegestaan.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.200,-- per maand exclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten voor water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. Het gehele project Spring is gasloos en alle commerciële ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming middels een WKO-installatie. Alle huurders worden bij het ondertekenen van de huurovereenkomst verplicht bij Eteck Exploitaties B.V. zelfstandig contractant.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar met verlenging van telkens 5 jaar.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Voorzieningen:
De ruimte wordt casco verhuurd, voorzien van meterkast, wko-installatie en toiletruimte. Het pand is echter voorzien van:
- tegelvloer;
- systeemplafonds met verlichting;
- complete keukeninrichting;
- dubbele toiletruimte;
- balie;
- tafels en stoelen.

De complete inrichting wordt ter overname aangeboden voor € 5.000,-- exclusief BTW.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

  • StatusVerhuurd
  • Prijs€ 1.200,- p/m.
  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar2012

Interesse in Verbeetenstraat 17

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Breda

Keizerstraat 91 - 93

4811 HL Breda

(076) 5 24 24 00