Skip to content

Breda – Smederijstraat 2

Smederijstraat 2

Breda

Omschrijving

Perfect bereikbare, Full Service kantooroplossingen, voor ieder budget!
Flexibele oplossingen worden hier aangeboden, per uur, dag, maand, of permanent.

Een eigen kantoorruimte, vanaf 18 m2:
Mooie kantoorruimtes zijn overal te huur. Maar een mooie én goed bereikbare kantoorruimte waarbij u ook kosteloos gebruik kunt maken van glasvezel, vergaderruimtes, parkeerplaatsen en een professioneel secretariaat lijkt lastiger te vinden.
Business Centre Breda biedt u al deze faciliteiten op een goedbereikbare locatie in hartje Breda. 5 minuten van de rijksweg A16 en 10/15 minuten lopen van Centrum en station Centraal. U huurt bij ons representatieve, volledig gestoffeerde kantoorruimte, zodat uw investeringskosten laag blijven. Telefoontjes naar uw bedrijf worden professioneel afgehandeld en u kunt gebruik maken van onze vergaderruimtes van twee tot twintig personen. Ook een uitgebreid alarmsysteem met de bijbehorende opvolging van alarmmeldingen behoren tot onze full service.
Inrichting
We richten de kantoorruimtes helemaal naar uw wens in. Wilt u grote werkplekken, of juist liever kleinere werkplekken met een extra vergadertafel? Alles kan. Samen bekijken we hoe we de ruimte het beste voor u kunnen inrichten. Uw wensen staan bij ons familiebedrijf centraal! De ruimte is uiteraard voorzien van vloerbedekking of laminaat, een systeemplafond en LED verlichting. Omdat er veel andere bedrijven zijn gevestigd bij Business Centre, zijn de mogelijkheden tot netwerken en samenwerking eindeloos! Kom eens kijken bij één van onze vestigingen in Breda en Etten-Leur.

Ruimtes
We verhuren kantoorruimtes van 18 m2 tot 120 m2 en we groeien graag met u mee. Nu al bepalen hoeveel werkplekken u over twee jaar nodig heeft? Niet nodig! U huurt wat u nú nodig heeft. Heeft u over een paar maanden/jaar meer ruimte nodig? Dan proberen wij ervoor te zorgen dat uw kantoorruimtes aan elkaar grenzen. Zo houdt u de kosten onder controle.
Faciliteiten
U maakt bij Business Centre gebruik van onder meer gratis parkeerruimte, centrale receptie, een goed gesorteerde kantine, schoonmaak en glasvezelinternet. Heeft u behoefte aan secretariële of administratieve ondersteuning, maar wilt u daarvoor niet zelf een secretaresse in dienst nemen? Dan kunt u tegen een vergoeding gebruik maken van onze secretariële dienstverlening.

Vestigingsadres / Flex office. U bepaald hoe flexibel u het wenst:

Virtual Office - Vestigingsadres
Voor ondernemingen, die nog geen behoefte hebben aan de huur van een kantoorruimte, maar toch niet vanuit hun privé adres willen opereren, heeft Business Centre Groep de oplossing! Dit houdt in, dat u ons adres als uw vestigingsadres kiest. We zien dat ook veel buitenlandse bedrijven zich eerst willen oriënteren, alvorens ze de stap naar kantoorruimte maken.
Een aantal voordelen:
- Kortlopende contracten
- De mogelijkheid, door te groeien naar een kantoorruimte, met behoud van adres.
- Minimale investeringen
- Gebruik van vergaderruimtes / werkplekken
- Telefoon aannameservice
- Post doorzendservice ( per Email en Post )

Shared office (deel uw ruimte met andere huurders)
Wij zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Steeds vaker zien wij enthousiaste zelfstandige ondernemers die de stap willen zetten om een eigen kantoorruimte te huren, maar door bijvoorbeeld, financiële overwegingen deze stap uitstellen.

Shared Office biedt u de mogelijkheid om die stap gemakkelijk te nemen. U krijgt een eigen vaste plek. De ruimte deelt u echter met maximaal drie andere bedrijven. Doordat u met meerdere bedrijven de ruimte deelt, blijven de kosten beperkt terwijl u wel gebruik kunt maken van alle faciliteiten binnen Business Centre.

Wij bieden niet alleen een eenvoudige oplossing voor zelfstandige ondernemers die graag in een professionele omgeving willen werken, maar wij zijn er ook van overtuigd dat het netwerk aan bedrijven binnen het Business Centre van essentieel belang is om uw bedrijf te laten groeien. De mensen waarmee je samen kan werken kunnen u inspireren, motiveren en eventueel helpen om nieuwe stappen te ondernemen die u in uw eentje nooit had bedacht.

Diensten:
Opslagmogelijkheden. (Alleen in combinatie met het huren van een kantoorruimte)
Wij beschikken over een groot aantal units, speciaal gecreëerd voor uw opslag. Er zijn al mogelijkheden voor het huren van een unit vanaf 8 m2. Het is beveiligd, en de ruimtes zijn volledig afgesloten.
De units zijn uitermate geschikt voor uw archief. De ruimte is naast een alarm ook voorzien van een heater. Deze zorgt ervoor dat de temperatuur altijd op minimaal achttien graden is. De units zijn van alle gemakken voorzien, een elektrische overheaddeur is uiteraard aanwezig.

Telefoonservice:
Telefonie is één van de belangrijkste communicatievormen van dit moment. Als u succesvol zaken wilt doen zult u ervoor moeten zorgen dat u te allen tijde goed bereikbaar bent voor uw klanten.
Door onze geavanceerde telefoonservice in onze Business Centers hoeft u geen enkel telefoontje meer te missen. Uw telefoontjes worden vakkundig aangenomen. Tevens bestaat de mogelijkheid tot doorverbinden naar ieder willekeurig telefoonnummer waar ook ter wereld.
Op deze manier is uw bedrijf altijd bereikbaar, ook als u zelf niet aanwezig bent. U kunt zelf beslissen of u de telefoon altijd door onze professionele receptionistes laat aannemen of dat u, als u op kantoor bent, de telefoon zelf wilt beantwoorden. Ook als u niet meer op kantoor komt kunt u toch beschikken over al uw oproepen. Wij zenden, wanneer u niet bereikbaar bent, de ingekomen gesprekken per mail aan u door. U belt uw relaties dan terug op een moment dat het u schikt. Het aannemen van uw bestellingen en eventueel het filteren van telefoontjes op momenten dat het u niet schikt behoort hierdoor tot de mogelijkheden.

Supersnel internet in uw kantoorruimte
Wij begrijpen dat u een stabiele en snelle verbinding nodig heeft voor uw werkzaamheden op kantoor. Daarom biedt het Business Centre u uitstekende faciliteiten aan op het gebied van internet. U wordt aangesloten op de snelst mogelijke zakelijke glasvezelverbinding beschikbaar in Breda, waardoor u moeiteloos en vooral snel kan internetten.

Vergaderfaciliteiten
Als u in dit Business Centers huurt, dan kunt u volledig gratis gebruik maken van onze vergaderaccommodaties op onze vestigingen.
Alle vestigingen beschikken over een gevarieerd aanbod van vergaderruimten en spreekkamers. Op deze manier kunt u uw relaties altijd op een representatieve wijze ontvangen.
Onze accommodaties bieden ruimte aan personen variërend van 2 tot 40 personen, en zijn uitgerust met beamer en/of 70 inch Televisie. Op verzoek kunnen koffie, thee, frisdranken en eventueel lunches worden geserveerd. Onze accommodaties zijn onder andere uitermate geschikt voor persoonlijke gesprekken, productpresentaties, seminars, cursussen, enz.
Daarnaast bieden we door het hele gebouw gratis draadloos internet aan.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • PrijsPrijs op aanvraag
  • BouwvormBestaande bouw

Interesse in Smederijstraat 2

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Breda

Keizerstraat 91 - 93

4811 HL Breda

(076) 5 24 24 00