Skip to content

Breda – Hooghout 62

Verkocht

Hooghout 62

Breda

Omschrijving

Hooghout 62-62a, 4817 ED Breda

Object:
Het object omvat ca. 77m² winkelruimte op de begane grond met achtertuin en opslagschuur. De begane grond is verhuurd en de huurovereenkomst is per 30 juni 2024 opgezegd.

De zelfstandige bovenwoning bestaat uit twee bouwlagen van totaal ca. 112 m² met een royaal dakterras op de eerste verdieping. De tweede verdieping beschikt o.a. over drie slaapkamers en badkamer.

Ligging:
Het pand is gelegen in de wijk Brabantpark, direct ten oosten van het centrum van Breda en nabij de Avans en Breda University of Applied Sciences (BUas). De wijk bestaat voornamelijk uit flats en eengezinswoningen met veel groen, die voor het grootste deel zijn gebouwd tussen 1950 en 1960, met een gemêleerde bevolkingssamenstelling. De laatste jaren hebben veel jonge gezinnen Brabantpark ontdekt.

Tegenover het Hooghout ligt een groot park met een eendenvijver, waarin in 2005 een kleine stroomversnelling is aangelegd. Daarnaast bevat het park een groot sportveld en twee kleine speeltuintjes. Langs het veld en de vijver lopen ruime wandelpaden. De wijk kent twee kleinere winkelstrips, namelijk Hooghout en Epelenberg, alsmede het grotere Brabantplein.

Oppervlakte:
Het object omvat in totaal ca. 195 m², als volgt onderverdeeld:

- Commerciële ruimte ca. 83 m²
- Bovenwoning ca. 112 m²

Parkeren:
In de directe omgeving zijn diverse (betaalde) parkeermogelijkheden, waaronder direct voor de deur. Sinds juli 2023 geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 09.00-18.00 en waarbij bewoners een parkeervergunning kunnen aanvragen.

Koopprijs:
De koopprijs bedraagt € 395.000,-- k.k.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Contract:
Standaard NVM-koopovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Kadaster:
Gemeente: Breda
Sectie: D
Nummer: 7369
Grootte: 161 m²

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Niet van toepassing.

Overig:
Verhuurvergunning opkoopbescherming

Als koper van een woning met een WOZ-waarde tot aan de NHG-grens (€ 435.000 prijspeil 2023) mag u de woning niet verhuren. Met deze regel wordt voorkomen dat beleggers veel betaalbare huizen opkopen en er nauwelijks koopwoningen overblijven voor woningzoekenden. Soms mag verhuren wel, dan heeft u wel een vergunning nodig. Verhuren mag: aan uw familie, een woning tijdelijk verhuren, of woonruimte verhuren die bij een winkel, kantoor of bedrijf hoort.

Een aanvraag voor een verhuurvergunning opkoopbescherming kost € 451,32 bij de gemeente Breda. Deze kosten worden ook in rekening gebracht indien zij uw aanvraag afwijzen. Meer informatie treft u aan op https://www.breda.nl/verhuurvergunning-opkoopbescherming

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

  • StatusVerkocht
  • Prijs€ 395.000,- k.k.
  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar1957

Interesse in Hooghout 62

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Breda

Keizerstraat 91 - 93

4811 HL Breda

(076) 5 24 24 00