Skip to content

Breda – Boschstraat 82- 84

Verkocht

Boschstraat 82- 84

Breda

Omschrijving

BOSCHSTRAAT 82-82A-84-84A, 4811 GJ BREDA

Object:
Winkelruimte in het hart van de Boschstraat en al ruim 100 jaar, sinds 1916, in gebruik als drogisterij De Blauwe winkel. Naast de winkelruimte bevinden zich op de verdiepingen twee royale bovenwoningen, die allebei over een zelfstandige entree beschikken. Aan de achterzijde is via de garage ontsluiting mogelijk via de "Poort van Schoenmakers”.

De Boschstraat is een levendige straat met van oudsher een mix van woningen, winkel- en horecagelegenheden. De Boschstraat was en is nog steeds een belangrijke verbindingsroute tussen het station, Breda noord en oost en de binnenstad. Het meest kenmerkende van deze straat is de grote diversiteit aan speciaalzaken. Behalve deze winkels met een geheel eigen karakter bevindt zich er ook het Bredaas Museum. De Boschstraat is een fietsstraat, waar fietsers voorrang hebben en de auto te gast is.

Oppervlakte:

Boschstraat 82-84 :
Ca. 273 m² commerciële ruimte, gelegen op de begane grond, bestaande uit 12,50 m² kantoorruimte, ca. 91,5 m² winkelruimte en ca. 169 m² magazijnruimte/garage. De commerciële ruimte beschikt over een pantry die zicht biedt op de tuin.

Boschstraat 82A:
Ca. 159 m² woonruimte verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping met een balkon aan de achterzijde van ca. 14,40 m². De woning heeft een inhoud van 530,38 m³ inhoud bruto.

Boschstraat 84A:
Ca. 154 m² woonruimte verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping met een balkon aan de achterzijde van ca. 8,30 m². De woning heeft een inhoud van 515,35 m³ inhoud bruto.

Parkeren:
Achter het magazijn is een eigen garage. Daarnaast is in de Boschstraat is (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig langs de straat, maar op loopafstand zijn de grote parkeerterreinen Beyerd/Vlaszak en het Chasséveld gelegen.

Koopprijs:
De koopprijs bedraagt € 875.000,-- kosten koper. Het object kan vrij van BTW verkocht worden.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Contract:
Standaard NVM-koopovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Kadaster:
Gemeente: Breda
Sectie: B
Nummers: 7632 / 7828 / 7831
Grootte: totaal 375 m²

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Overig:
Er is een ondergrondse olietank aanwezig. Deze tank is niet meer in gebruik en is nog niet gesaneerd. Er is geen (verkennend) bodemrapport beschikbaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

  • StatusVerkocht
  • Prijs€ 875.000,- k.k.
  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar1966

Interesse in Boschstraat 82- 84

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Breda

Keizerstraat 91 - 93

4811 HL Breda

(076) 5 24 24 00