Skip to content

Oosterhout – Heinsiusstraat 95

4902 VE Oosterhout

Heinsiusstraat 95

Fraai gelegen nieuwbouwappartement in de wijk Slotjes-Midden met royaal balkon op het zonnige zuiden dat uitkijkt over het Wilhelminakanaal. Beschikbaar per ca. 1 april 2024. Dit prachtige driekamerappartement is gelegen op de 4e woonlaag en kent een hoog afwerkingsniveau zoals een complete keuken met eiland en een luxe badkamer. Het gehele appartement is voorzien van een degelijke verlijmde pvc-vloer en de wanden ...

Fraai gelegen nieuwbouwappartement in de wijk Slotjes-Midden met royaal balkon op het zonnige zuiden dat uitkijkt over het Wilhelminakanaal. Beschikbaar per ca. 1 april 2024. Dit prachtige driekamerappartement is gelegen op de 4e woonlaag en kent een hoog afwerkingsniveau zoals een complete keuken met eiland en een luxe badkamer. Het gehele appartement is voorzien van een degelijke verlijmde pvc-vloer en de wanden zijn afgewerkt en gesausd. Er is een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder onder het complex en een eigen externe berging op de begane grond. De nieuwbouw voldoet aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en is daarom gasloos, voorzien van een eigen warmtepomp en zeer energiezuinig. De warmtepomp kan in de zomer ook gebruikt worden om het appartement enkele graden te koelen.

Appartement (privé-gedeelte):
Entree/hal met toegang tot de meterkast. Twee ruime slaapkamers op het noorden van ca. 12m² en 10m². Een luxe, volledig betegelde badkamer met een inloopdouche, wasmeubel met spiegel en een designradiator. Daarnaast nog een aparte, eveneens volledig betegelde toiletruimte met vrij hangend closet. Tegenover de badkamer bevindt zich de berging/technische ruimte met de aansluitingen voor de wasmachine en/of droger, het warmtepompsysteem en de balansventilatie met WTW-unit. Vervolgens komt u in de ruime living (ca. 40m²) met dubbele openslaande deuren naar het balkon met uitzicht op het Wilhelminakanaal waar tientallen boten per dag voorbijvaren. De ramen op het zuiden zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens om 'de zon buiten te kunnen houden’. Alle vertrekken, behoudens de ‘natte ruimtes’ zijn voorzien van een degelijke gelijmde pvc-vloer (stroken) en alle muren zijn volledig gesausd (Ral 9016). De groenstrook langs het kanaal wordt in 2024 ingericht als openbaar groen met wandelpaden en een doorgaand fietspad.

De luxe en compleet ingerichte keuken (3m breed) met eiland (2m breed) heeft diverse inbouwapparatuur, te weten: een inductiekookplaat, rvs-afzuigkap, geïntegreerde vaatwasmachine, combi-oven/magnetron, koelkast, spoelbak met kraan en royaal voorzien van wandcontactdozen. Het ‘eiland’ is 2m breed en bestaat uit vier onderkasten als extra bergruimte. De kleur van de keuken is lichtgrijs met een antracietkleurig blad.
Naast bovenstaande Bruynzeel-keuken wordt een eiland geplaatst, eveneens van Bruyzeel van dezelfde materialen en kleurstelling. De bovenstaande opstelling is 3m breed en 60cm diep. Het eiland wordt 2m breed en bestaat uit 4 onderkasten, een aanrechtblad van 50cm diep en een ‘omlijsting’ (ca. 15cm) hoger dan het blad.

Parkeerplaats en berging:
Uw auto parkeert u veilig op een eigen plek in de ondergelegen en afgesloten stallingsgarage. Vanuit het appartement is een loze leiding aangelegd naar de stallingsgarage, zodat u optioneel een laadpunt kunt realiseren voor een elektrische auto. Daarnaast is er nog een eigen afsluitbare (fietsen)berging op de begane grond van ca. 5m², welke is voorzien van elektra voor bijvoorbeeld het opladen van een elektrische fiets.

Voorzieningen:
Lift.
Elektrische screens op de ramen aan de zuidkant.
Balansventilatie met warmte-terug-win unit.
Gordijnrails (alle ramen).
Led verlichting in alle ruimten.

Bijzonderheden:
- De foto's van de keuken, toilet en badkamer betreffen impressies. Op de impressie van de keuken ontbreekt het ‘eiland’, maar dat staat er dus wel.
- De foto's van de hal en living zijn eveneens impressies c.q. interieurontwerpen. Dit is puur om een beeld te krijgen van de ruimte en de mogelijkheden.
- Het energielabel wordt bij de oplevering definitief bepaald en zal zeker boven de A uitkomen.
- Kleine huisdieren alleen toegestaan na overleg.
- Definitieve toewijzing vindt plaats na beoordeling door eigenaar.

Bijzonderheden:
Huurprijs is inclusief servicekosten. Dit betreft:
- Beheer en onderhoud van algemene ruimten en installaties, lift, dak e.d.
- Elektra- en waterverbruik in de algemene ruimten.
- Beheer en onderhoud van het sedum-dak op de bergingen (vanuit de slaapkamers is dit fraaie dak zichtbaar).
- Periodiek onderhoud van de individuele warmtepomp en warmte-terug-win unit door een gecertificeerde installateur.
- Niet inbegrepen is glasbewassing; uitgangspunt in het gehele complex is: zelf ramen wassen.
- Huurprijs is exclusief water en elektra.

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning worden een aantal toewijzingscriteria gehanteerd:
Inkomenseis:

1. In loondienst:
Een vast aantoonbaar bruto maandinkomen gelijk aan minimaal 3,5 keer de maandhuur.
- Minimaal een jaarcontract (parallel aan eerste jaar huurperiode) dan wel vast dienstverband. Indien <1 jaar: intentieovereenkomst tot verlening of vaste aanstelling; - Vakantietoeslag, eventuele 13e maand en vaste bonussen mogen worden meegerekend. Extra inkomen uit overwerk wordt alleen meegeteld indien dit een structureel onderdeel uitmaakt van het jaarinkomen; - Studiefinanciering, kinderalimentatie en huurtoeslag wordt niet meegerekend. Ook garantstelling door bijv. ouders is niet mogelijk. 2. Werkzaam o.b.v. een uitzendovereenkomst: -Gelijke inkomensnorm als bovenstaand, echter dient er sprake te zijn van een fase B uitzend-overeenkomst. Indien er sprake is van een fase A overeenkomst, geldt er onvoldoende inkomenszekerheid. 3. Zelfstandig ondernemer: - Gelijke inkomensnorm als bovenstaand. De eigen onderneming dient minimaal 2 jaar te bestaan; - Er is sprake van een waarborgsom ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur, of een bankgarantie ter grootte van (minimaal) 6 maanden. 4. Gepensioneerden: - Een aantoonbaar bruto maandinkomen gelijk aan minimaal 2,5 á 3 keer de maandhuur. - Het eigen vermogen of de eventueel te realiseren overwaarde van de huidige woning mag voor 10% in het inkomen worden meegerekend. 5. - Een tweede inkomen kan voor 50% worden meegenomen in de berekening mits sprake is van een duurzame relatie (dus géén ‘vrienden’ die samen willen gaan wonen). In dat geval dient de huurovereenkomst op beide namen te worden aangegaan. - Een eventuele hypotheek- of andere financiële verplichtingen (bijv. alimentatie of lening) dient op het inkomen in mindering te worden gebracht; kinderalimentatie wordt niet beschouwd als inkomen. Algemeen: - Deze omschrijving/brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerhuurd

Bouwvorm

 • Soort objectAppartement
 • Bouwjaar2023
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingenAan water, In woonwijk, Aan vaarwater

Indeling

 • Woonoppervlakte87 m2
 • Inhoud300 m3
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal badkamers1
 • Aantal woonlagen1

Energie

 • VerwarmingWarmtepomp
 • WarmwaterElektrische boiler eigendom
 • IsolatieMuurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
 • CombiketelNee

Buitenruimte

 • TuinGeen tuin
 • AchteromNee

Bergruimte

 • Schuur / BergingInpandig

Parkeergelegenheid

 • GarageParkeerkelder, Parkeerplaats

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenUitstekend
 • Onderhoud buitenUitstekend
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Bent u al overtuigd?

Ja, ik wil een bod doen!