Skip to content

Oosterhout – Hamerbijl 35

Verhuurd

Hamerbijl 35

Oosterhout

Omschrijving

IN VERHUUR - Hamerbijl 35 te Oosterhout

Welkom in deze leuke tussenwoning in de nieuwbouwwijk De Contreie in Oosterhout. Deze tussenwoning heeft alles in huis om fijn te wonen. De woning beschikt over een compacte hal, ruime woonkamer en 3 slaapkamers op de eerste verdieping, houten berging en handige vrij indeelbare zolder.

Kenmerken
- Energielabel A
- Ruime woonkamer en open keuken
- Vloerverwarming op de begane grond
- Ligging aan brede groenstrook aan voorzijde
- Opvallende woning door bijzondere dakkapel en Franse balkons
- Praktische trapkast
- 3 slaapkamers en ruime zolder
- Separate berging in achtertuin

Indeling
De indeling is bijzonder praktisch met beneden een compacte hal met toilet, een lichte tuingerichte woonkamer en een op keuken met zicht op de straat. De keuken is voorzien van standaard inbouwapparatuur zoals: gaskookplaat, schouwwasemkap, geïntegreerde koelkast, oven-combimagnetron en geïntegreerde vaatwasser.

Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een complete badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De tweede verdieping biedt je een zee aan ruimte voor bijv. een 4e slaapkamer te realiseren.

Huurvoorwaarden
- Uw bruto maandinkomen dient 4x de maandhuur te bedragen (3,5 keer is bespreekbaar). Vakantiegeld en vaste toeslagen worden meegeteld.
- Het inkomen van uw partner wordt voor de helft (50%) meegeteld. Bij kandidaat huurders welke beide een AOW ontvangen, kunnen beide inkomens voor 100% worden meegeteld.
- U dient te beschikken over een arbeidscontract met de minimale duur van één jaar. Nul (0)-uren-contracten kunnen niet worden meegeteld. Contracten via een detacheringsbureau/ uitzendbureau/ payroll organisatie, worden beoordeeld aan de hand van de voorwaarden.

- De huurprijs bedraagt € 1.250,- per maand excl. gas/water/licht.
- Oplevering: per 01-10-2023
- Huurperiode: min. 25 maanden.
- Waarborgsom: 2x de maandhuur.

Zie jij jezelf hier al wonen?
Wanneer er interesse is in de woning, dan kan je je hiervoor inschrijven. Het inschrijfformulier kan je opvragen via ons kantoor. Let op, enkel volledig compleet ingevulde inschrijfformulieren (inclusief alle bijbehorende bijlagen) zullen in behandeling genomen worden. Aanvragen welke niet compleet of niet met de juiste documenten worden aangeleverd, worden NIET in behandeling genomen.

Let op! De foto's dienen ter illustratie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Kenmerken

  • StatusVerhuurd
  • Soort objectWoonhuis
  • Soort woningEengezinswoning
  • Type woningTussenwoning
  • Bouwjaar2018
  • BouwvormBestaande bouw
  • LiggingenIn woonwijk

Interesse in Hamerbijl 35?

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Ingrid Dekkers

Secretaresse