Skip to content

Gratis online waardebepaling
van uw huidige woning

Woning verkopen?

Zo zet u de eerste stap!

Heeft u besloten om uw woning te gaan verkopen? En bent u woonachtig in de regio Breda, Oosterhout en Tilburg? Dan bent u hier exact aan het juiste adres. Er komt namelijk veel kijken bij de verkoop van uw woning. Wij kunnen u hier helemaal in begeleiden. Maar allereerst wilt u natuurlijk weten wat de waarde is van uw huidige woning. Goed nieuws: via deze pagina bieden wij u een gratis online waardebepaling van uw woning aan! 

Waarom de Van de Water Groep?

Onze makelaars werken volgens een helder en waterdicht concept: de Van de Water Commitments. Hierin staat overzichtelijk vastgelegd wat uw Van de Water makelaar voor u doet en wat u van hem mag verwachten. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust. Wij garanderen u deze dienstverlening en worden daar dan ook graag op afgerekend! 

Klantbeoordeling Van de Water: 9+

Klantbeoordeling: 9+

Wie is de Van de Water Groep?

Begonnen als ambitieus familiebedrijf op 1 september 1979 heeft onze organisatie zich in de loop der jaren stevig ontwikkeld tot een professioneel kantoor in Brabant. Daarbij zijn onze bewezen kwaliteiten, doortastende dienstverlening, persoonlijke benadering, voortreffelijke vakkennis en hoogwaardige advisering de peilers van ons consistente succes. Wij streven voortdurend naar de beste performance binnen onze disciplines. 

Uitgebreide waardebepaling?

Neem contact met ons op!

Om het gesprek goed voor te bereiden en te matchen met de juiste collega, vragen wij u om hieronder het kantoor van uw voorkeur te selecteren.