Skip to content

Van de Water Makelaars

Wij zijn een familiebedrijf dat zich sinds 1979 heeft ontwikkeld tot een makelaarskantoor met hypotheekafdeling en 3 vestigingen in de gemeentes Breda, Oosterhout en Tilburg. We zijn uw partner in het aan- en verkopen van een woning. U kunt bij ons terecht voor een gratis (online) waardebepaling, een gratis hypotheekgesprek of ondersteuning bij de daadwerkelijke aan- of verkoop van een woning. Heeft u vragen voor een van onze makelaars of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met uw makelaar werkzaam op de kantoren in Breda, Oosterhout of Tilburg!

Wat is mijn huis waard?

Heeft u besloten om uw woning te gaan verkopen? En bent u woonachtig in de regio Breda, Oosterhout of Tilburg? Dan bent u hier exact aan het juiste adres. Er komt namelijk veel kijken bij de verkoop van uw woning. Wij kunnen u hier helemaal in begeleiden. Maar allereerst wilt u natuurlijk weten wat de waarde is van uw huidige woning. Goed nieuws: via deze pagina bieden wij u een gratis online waardebepaling van uw woning aan! Natuurlijk kunt u ook een gratis afspraak inplannen waarbij een van onze makelaars bij u thuis langs komt.

Onze commitments

Onze makelaars werken volgens een helder en waterdicht concept: de Van de Water Commitments. Hierin staat overzichtelijk vastgelegd wat uw Van de Water makelaar voor u doet en wat u van hem of haar mag verwachten. Wij garanderen u deze dienstverlening en worden daar dan ook graag op afgerekend! Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust. Wij bieden een complete en servicegerichte dienstverlening, zonder concessies, voor een vlijmscherpe courtage. Uw makelaar begeleidt uw verkoop en is uw vaste aanspreekpunt. Uiteraard staat ons hele team voor u klaar.

Huis verkopen?

Wilt u kennis maken met een van onze makelaars dan komen wij graag bij u thuis langs. Tijdens deze afspraak geven wij u gratis en vrijblijvend inzicht in de waarde van uw woning, nemen we door wat u van ons kunt verwachten, bespreken we uw wensen en laten we u kennis maken met de Van de Water Commitments. Neem via de onderstaande knop contact op met de gewenste vestiging om een afspraak in te plannen. Wij helpen u graag verder!
Nieuw

Kwartelstraat 6

4815 GH Breda

Nieuw

Waterweegbree 93

4823 NE Breda

Nieuw

Putakker 31

4824 RN Breda

Uw partner

Van de Water Makelaars en hypotheken is uw partner bij het aan- en verkopen van een woning. Wij helpen en begeleiden u graag in het aankopen van uw nieuwe huis. Heeft u specifieke vragen voor ons of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met uw Van de Water Groep vestiging in Breda, Oosterhout of Tilburg!