Skip to content

Tilburg – Spinaker

Omschrijving

De bouw is gestart! Prognose van de oplevering is medio het 4e kwartaal van 2025. Wil jij ook onderdeel worden van dit fantastische plan aan de Piushaven? Stap dan nu in en kom aan boord…

ALGEMEEN
Aan de Havendijk op de kruising met de Gondelstraat verschijnt een wijk met 156 woningen. Bestaande uit een 16-laagse woontoren met appartementen en penthouses, enkele grondgebonden woningen, een groen entreeplein en een pocketpark. Ook omvat het plan 2 vrije kavels. Spinaker is verder uit te splitsen naar 71 koopappartementen, waarvan 4 penthouses, 60 zorgappartementen, 14 havenwoningen en 7 parkwoningen.

APPARTEMENTEN
Spinaker kent een variatie aan appartementen. Zo verschillen ze in ligging, type en formaat en hebben ze elk andere leefkwaliteiten en bijzonderheden. Te denken valt aan havenzicht, zicht op de stad, op hoogte of juist aan het park of op de begane grond. Alle appartementen hebben daarbij uitzicht op het water en/of op het groen. Wat maakt dat je fijn en ontspannen thuiskomt.

STADSWONINGEN
Op de oostflank aan het water komen stadswoningen met een tuin en balkon aan de havenzijde. De stadswoningen komen in twee varianten: park- en havenwoningen. Waarvan 14 met havenzicht en 7 parkwoningen met uitzicht op het groen. Sommige van deze stadswoningen hebben de tuin aan de voorzijde zodat de authentieke bomen konden worden behouden. De woningen die aan het pocketpark grenzen hebben een tuin aan de achterzijde. Ook hebben de park en havenzichtwoningen de mogelijkheid om de begane grond naar eigen inzicht in te richten. Wil je een grote leefkeuken op de begane grond direct aan de tuin? Of een aparte werk- of gamekamer? Alles is mogelijk.

De havenwoningen hebben een moderne indeling. Wat te denken van een grote leefkeuken op de begane grond direct aan de tuin? En een aparte werkkamer kan tegenwoordig niet ontbreken, ideaal voor thuiswerk of kantoor aan huis. Je kunt er natuurlijk ook een gameroom van maken. Sommige van deze stadswoningen hebben de tuin aan de voorzijde zodat de authentieke bomen konden worden behouden.De eerste verdieping is volledig bedoeld als woonruimte met prachtige hoge plafonds op liefst 3 meter. De keuken liever op deze verdieping? Dat kan, dat hoort bij de opties.

De woningen aan het park zijn speciaal voor gezinnen die houden van de levendigheid en reuring van een stad, én voor hen die genieten van de nabijheid van water, ontspanning en de natuur om de hoek. Perfect dus voor wie naast plezier en vertier behoefte heeft aan comfort en kwaliteit. De privétuinen geven nét dat stukje meer privacy om je heerlijk terug te trekken. Vanuit de keuken kijk je heerlijk uit over het park. De woonkamer strekt zich over de volledige breedte en grenst met openslaande deuren aan de tuin. De parkwoningen worden standaard uitgevoerd met een uitbouw.

ZORGAPPARTEMENTEN
De zorgappartementen beslaan de eerste en tweede verdieping van de woontoren en de doorgetrokken laagbouw (gelegen aan de westflank). Ouderenzorginstelling De Wever zal hier zorg verlenen aan bewoners met een specifieke zorgindicatie. Voor vragen over de zorgwoningen en hoe het precies zit met het verkrijgen van een zorgindicatie, kan men contact opnemen met Bureau Zorgadvies van De Wever. De nabijheid van zorg maakt het mogelijk om als Spinaker- en wijkbewoner van eventuele services of diensten gebruik te maken, mocht dat in de toekomst ooit nodig zijn. Zodat je hier fijn en prettig kan blijven wonen.

POCKETPARK & ENTREEPLEIN
In het pocketpark aan de Havendijk, die ingericht is op groen en ontmoeten, spelen kinderen fijn en veilig, treffen buren elkaar, maken ze een praatje, spelen ze een potje jeu de boules of genieten ze van het uitzicht. Ook doet het park dienst om overtollig hemelwater op te vangen. Het entreeplein is ingericht met bestrating en groen waarmee het een natuurlijke scheiding vormt tussen de drukte van de stad enerzijds en het fijn thuiskomen anderzijds. Dit aangelegde groen loopt natuurlijk over in het groen van de omliggende omgeving. Met zijn groene oevers en de vlonders langs het water. Die speciaal zijn ingericht om prettig te wandelen. Via deze paden loop je zo de stad uit en natuurgebied Moerenburg in.

PARKEREN & DEELMOBILITEIT
De parkeergarage van de woontoren ligt aan de Gondelstraat, het parkeerterrein achter de woningen is bereikbaar van Prinsenhoeven. De meeste appartementen en elke stadswoning heeft de beschikking over 1 eigen parkeerplaats. Alleen de appartementen op de 3e en 4e verdieping worden zonder parkeerplaats aangeboden en krijgen één jaar gratis het Solar Start abonnement. Dit is een vorm van deelmobiliteit. Een duurzaam en goedkoper alternatief voor een eigen auto. Alle overige appartementen en woningen krijgen ook de kans om kennis te maken met deelmobiliteit. Want de tweede auto? Die kan toch de deur uit? Spinaker heeft alle voorzieningen op loopafstand: voor boodschappen ga je naar de AaBe fabriek of je wandelt in een mum van tijd naar de gezellige binnenstad. Fijn, comfortabel en ontspannen wonen in de luwte van de levendigheid. Het is de combinatie die Spinaker zo uniek maakt. Een droomplek om te wonen!

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 397.500,- t/m € 1.475.000,-
  • Start bouwfebruari 2024
  • Inhoud239-750 m2
  • Woonoppervlakte80-250 m2
  • Perceeloppervlakte181 m2

Bouwtypes

1 van de 3 vrij

Penthouses

5 van de 9 vrij

Havenzicht - Appartementen

5 van de 13 vrij

Stadszicht - Appartementen

19 van de 23 vrij

Parkzicht - Appartementen

0 van de 2 vrij

Parkwoningen

4 van de 10 vrij

Havenwoningen

Interesse in Spinaker

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Tilburg

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

(013) 5 952 952