Skip to content

Oosterhout – Zwaaikom: Het Kompas

Zwaaikom: Het Kompas

4905 CC Oosterhout

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP!

Zwaaikom: Het Kompas

Midden in het historisch hart van Oosterhout ligt het eiland "De Zwaaikom". Op deze unieke locatie worden diverse stijlvolle woningen gerealiseerd als onderdeel van het project De Zwaaikom. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en winkelhart van Oosterhout, geniet u hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer én omringd door voorzieningen. En met de aanleg van diverse wandelpaden en veel groen, is het overal op het eiland heerlijk wonen.

Aanbod
De laatste fase nieuwbouwwoningen van VABO Ontwikkeling B.V. zijn onderverdeeld in rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen. De woningen zijn gelegen aan het Kompas en de Scheepsbel. Op dit moment zijn de woningen in voorbereiding en wij verwachten in de zomer van dit jaar te starten met de verkoop.

Interesse?
Schrijf je in via onze website om op de hoogte te worden gehouden omtrent de start verkoop van de laatste fase op De Zwaaikom!

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • PrijsKoopsommen nog niet bekend
  • Inhoud406-636 m2
  • Woonoppervlakte110-160 m2
  • Perceeloppervlakte143-218 m2

Interesse in Zwaaikom: Het Kompas

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447