Skip to content

Berkel-Enschot – Landhuis Linde | landhuisappartementen Nieuwe Warande

Landhuis Linde | landhuisappartementen Nieuwe Warande

5056 RS Berkel-Enschot

Omschrijving

Hoogwaardig wonen
Buitengoed Nieuwe Warande is een nieuwe villawijk tussen Berkel-Enschot, Udenhout en Tilburg, waarin ruimte, vrijheid en hoogwaardigheid de boventoon voeren. Een warande werd oorspronkelijk gebruikt om een jachtterrein mee aan te duiden en kreeg gaandeweg steeds meer de betekenis van een park of lustoord. De ‘Nieuwe Warande’ werd in 1757 aangelegd op deze locatie. Met de ontwikkeling van deze exclusieve villawijk is deze historische plek nieuw leven ingeblazen. Centraal in deze wijk worden aan de Egelantier prachtige appartementen gerealiseerd: dit is landhuis Linde.

Statig en stijlvol
Het luxe appartementengebouw Linde is als een landhuis vormgegeven en komt op een van de mooiste plekken in de Nieuwe Warande, op de kruising van het beekdal en een bomenlaantje met bestaande eikenbomen. Dit alles verrassend dicht gelegen bij alle voorzieningen zoals winkels, uitvalswegen e.d.

Linde bestaat uit drie woonlagen met elk vier appartementen, die variëren in grootte van 115 m² tot 147 m². De appartementen zijn met oog voor detail ontworpen en beschikken over minimaal twee slaapkamers en een of twee badkamer(s). De ligging tussen de groene landerijen zorgt voor een ultiem gevoel van sereniteit. De appartementen beschikken over grote raampartijen en royale balkons van 17 m² tot 22 m², waardoor een waardevolle verbinding met de natuurlijke omgeving ontstaat. Ook beschikt elk appartement over twee eigen parkeerplaatsen.

Bij de entree zijn de brievenbussen, de lift en het trappenhuis gesitueerd.
Daarnaast geeft de entree van het gebouw een prachtige doorkijk naar de glazen uitgang aan de achterzijde en de groene tuin.

Onder het gebouw ligt een half verdiepte parkeerkelder waar tevens de bergingen zijn ondergebracht.

De woonlagen
Landhuis Linde biedt ruimte aan 12 appartementen, verdeeld over drie woonlagen, en een half verdiepte parkeerkelder. Deze kleinschalige opzet zorgt voor een prettige sfeer, privacy en optimaal wooncomfort.

Landhuis Linde: 12 appartementen, vormgegeven als een prachtig landhuis
Linde is een statig appartementencomplex, dat vormgegeven is als een landhuis en gelegen is aan de Egelantier in Berkel-Enschot. Het landhuis komt op een van de mooiste plekken in de Nieuwe Warande, op de kruising van het beekdal en een bomenlaantje met mooie bestaande eiken. Het gebied achter het landhuis wordt onderdeel van de geplande ecologische verbindingszone en zal als natuurgebied worden ingericht. Hier geniet je van een lekkere wandeling in de buitenlucht, met de kabbelende beek naast je.

Souterrain
Ieder appartement beschikt over twee parkeerplaatsen in het souterrain behalve bouwnummer 4. Bouwnummer 4 heeft een parkeerplaats in het souterrain en een parkeerplaats buiten naast het gebouw.

Buitengoed Nieuwe Warande
Exclusief. Landelijk. Ruim opgezet. En groen. Buitengoed Nieuwe Warande draagt al deze elementen in zich. Dit voormalige jachtterrein ligt in Berkel-Enschot, een prachtige plaats nabij de stad Tilburg. Buitengoed Nieuwe Warande bevindt zich in een overweldigend groen landschap nabij de grootste zandverstuiving van Europa en het heerlijke wandelgebied 'de Oisterwijkse bossen en vennen'. Uniek is de natuurrijke en sfeervolle opzet van deze nieuwe wijk, die samen met de zijwegen en zandpaden zorgen voor een ongedwongen woonomgeving. Buitengoed Nieuwe Warande gaat zo op een prachtige manier op in het omringende landschap. Na een enerverende dag vol bedrijvigheid kom je in jouw nieuwe appartement weer heerlijk tot rust. Dat is wonen met allure.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 635.000,- t/m € 825.000,-
  • Woonoppervlakte115-146 m2

Bouwtypes

1 van de 3 vrij

Appartementen type B - achterzijde links

3 van de 3 vrij

Appartementen Type A - voorzijde links

1 van de 3 vrij

Appartementen type D - voorzijde rechts

1 van de 3 vrij

Appartementen type C - achterzijde rechts

Interesse in Landhuis Linde | landhuisappartementen Nieuwe Warande

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Tilburg

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

(013) 5 952 952