Skip to content

Oosterhout – Koningin Maximalaan 25

Verkocht

Koningin Maximalaan

4902 NW Oosterhout

Omschrijving

Type Wilg - 6 hoekwoningen
Kaveloppervlakte: 192 tot 247 m²
Woonoppervlakte: 123 m² tot 127 m²
Koopsom vanaf € 420.000,- v.o.n.
Bouwnummers: 79, 83, 84, 90, 91 en 97

Kenmerken
Het is veelzijdigheid troef in deze drie clusters. Gevelstenen in verschillende warme kleuren, langs- en kapgevels met stoere overstek. Elke woning heeft een eigen identiteit. De achtertuinen vormen een besloten middengebied. De woningen in cluster M hebben bijzondere grondvormen. Welke woning past het best bij u?

Begane grond
Op bouwnummers 84 en 97 na (zie ‘2 woningen met erker’) hebben alle woningen dezelfde indeling. In de hal achter de voordeur vindt u het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. En uiteraard toegang tot de brede woonkamer. Uw blik wordt direct getrokken naar de openslaande tuindeuren aan de achterzijde. Licht, ruimte, groen!

De keuken bevindt zich aan de voorzijde. Er is ruimte voor verschillende opstellingen. Het raam biedt uitzicht op de weg.

1e verdieping
Deze etage kenmerkt zich door eenvoud en efficiëntie. U beschikt over drie lichte, volwaardige slaapkamers en de badkamer. Deze is voorzien van een douchehoek, brede wastafel en tweede toilet. Voor het tegelwerk kunt u kiezen uit verschillende pakketten.

2e verdieping
De zolder biedt volop ruimte voor een fijne slaap- of werkkamer. De verdieping wordt opgeleverd met een dakraam aan de achterzijde en een afgesloten technische ruimte. Hierin kunt u uw wasmachine en droger kwijt. Ook staan hier de warmteboiler en de warmtepomp. De buitenunit van de warmtepomp staat naast de buitenberging.

Tuinen en parkeren
De achtertuinen van de bouwnummers 84 t/m 97 zijn op het zuiden gericht. De woningen met de bouwnummers 7 liggen op het noordwesten. Alle 19 zijn ze voorzien van een berging en bereikbaar via een achterpad. De tuinoppervlakten verschillen. Zo lopen de achtertuinen van de bouwnummers 84 t/m 97 taps en zijn die van bouwnummer 91, 92 en 93 extra diep.

Alle woningen hebben een bescheiden voortuin. Deze kunt u naar wens inrichten, bijvoorbeeld met een gezellig extra zitje. Langs de weg kunt u uw auto parkeren op de openbare parkeerstroken.

2 woningen met garage en eigen parkeerplaats
De hoekwoningen bouwnummers 79 en 83 (cluster L) hebben een extra brede kavel, garage en parkeerplaats op eigen grond.

2 woningen met erker
De hoekwoningen op bouwnummer 84 en 97 zijn uitgevoerd met een stijlvolle erker aan de zijgevel. Dit voegt extra ruimte én sfeer toe aan de tuingerichte living. Deze twee woningen hebben als enige een zij-entree. De open trap in de woonkamer geeft een ruimtelijk effect.

6 woningen met extra breedte
De zes hoekwoningen zijn 5.40 meter breed. De tussenwoningen zijn 5.10 meter breed.

Kenmerken

  • StatusVerkocht
  • Soort objectWoonhuis
  • Soort woningEengezinswoning
  • Type woningHoekwoning
  • Bouwjaar periodeVANAF_2021_TM_2030
  • BouwvormNieuwbouw
  • LiggingenIn woonwijk

Interesse in Koningin Maximalaan

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Oosterhout

Keiweg 24

4901 JA Oosterhout

(0162) 447 447