Skip to content

Berkel-Enschot – Bouwnummer 016 016

Verkocht

Bouwnummer 016 016

5056 VD Berkel-Enschot

Omschrijving

De nieuwbouwwoningen met de okergele gevels in de groene wijk Eikenbosch in Berkel-Enschot springen direct in het oog. In dit kleinschalige nieuwbouwplan komen 7 tussenwoningen. Volledig gasloos en voorzien van duurzame technieken. Daarmee dus goed voorbereid op de toekomst!

Eikenbosch ligt op een mooie, groene locatie in Berkel-Enschot met veel bestaande bomen die worden behouden. Voordeel hiervan is dat de nieuwe woningen straks mooi aansluiten op de rest van de buurt én dat er al direct begroeiing is in de nieuwe wijk. Via de Durendaelweg rijd je de wijk binnen. In totaal zijn er twee rijtjes hoek- en rijwoningen.

In Eikenbosch komen 7 tussenwoningen van 120 m2. Je auto kun je straks parkeren op één van de parkeerplaatsen die in de wijk worden aangelegd. Aan de voorzijde van de woning vind je de open keuken, loop je door naar achter dan is er genoeg plek om een fijne zithoek te creëren.

Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad, toilet, wastafel en douche. Op de zolder is er nog ruimte voor een hobbykamer of een speelkamer voor de kinderen. De tussenwoningen beschikken over een berging in de tuin.

De woningen in Eikenbosch hebben een bodemwarmtepomp en een EPC van 0,26. Deze moderne technieken zijn milieubewust en zorgen voor lagere energielasten.

Kenmerken

  • StatusVerkocht
  • Soort objectWoonhuis
  • Soort woningEengezinswoning
  • Type woningTussenwoning
  • Bouwjaar2020
  • BouwvormNieuwbouw

Interesse in Bouwnummer 016

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Tilburg

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

(013) 5 952 952