Skip to content

Nieuwbouw huurwoningen

Het huren van een nieuwbouwwoning is mogelijk bij Van de Water Groep. Het aanbod in deze categorie kan variëren tussen bijvoorbeeld appartementen en vrijstaande woningen. Wanneer u nieuwbouw wilt huren, kiest u voor kwaliteitswoningen met het oog op de toekomst. Zo wordt er steeds vaker gekozen voor klimaatneutrale oplossingen en zijn de woningen goed geïsoleerd, waardoor de stookkosten sterk omlaag gaan vergeleken met oudere, bestaande woningen.

Nieuwbouw huurwoningen in voorbereiding

Niet het volledige aanbod in onze nieuwbouw categorie is al klaar om in te kunnen wonen. Sommige projecten zijn momenteel nog in voorbereiding en moeten dus nog worden gebouwd. Deze woningen kunnen al wel door u worden gereserveerd. Wanneer u hiervoor kiest, bent u nauwer betrokken bij de bouw van de huurwoningen. Zo is het in sommige projecten ook mogelijk dat u inspraak krijgt in bijvoorbeeld de te bouwen badkamer.

Zeker in steden of wijken waar veel vraag is naar (nieuwe) huurwoningen kan het een aanrader zijn om hierop in te spelen. In deze projecten zijn er vaak bouwtekeningen beschikbaar om u een beter beeld te geven van de woning of het appartement.

Waarom vrije sector huren?

Huren in de vrije sector is aantrekkelijk voor mensen die niet in aanmerking komen voor een sociale huurwoning. Verhuist u graag vaak, ook dan is een huurwoning een uitermate geschikte optie. Zo zit u niet met de onzekerheid dat uw woning verkocht moet worden, voordat u verder kan naar een nieuwe plek.

De huidige wachttijden van een sociale huurwoning zijn enorm hoog. Komt u dus in aanmerking voor een vrije sector woning, dan is het zeer aan te raden om hierop in te gaan.

Woning alert instellen

Staat uw gewenste woning momenteel niet tussen het aanbod of bent u zich nog aan het oriënteren? Wij houden u graag op de hoogte met woningen die bij uw zoekvraag passen! Met een ingevuld formulier kunnen wij uw zoekvragen vergelijken met de nieuw toe te voegen woningen. Komen deze zoekvragen overeen met de eigenschappen van de woning, dan ontvangt u een update over de nieuwe woning. U kunt kiezen om op de hoogte te blijven over nieuwbouw- of bestaande woningen. Wilt u over beiden geïnformeerd blijven? Dan vragen wij u om beide formulieren in te vullen.
Nieuw

Putakker 31

4824 RN Breda

Nieuw

Sint Antoniushof 92

4902 RZ Oosterhout

Nieuw

Pijlpunt 12

4906 MA Oosterhout

Uw partner

Van de Water Makelaars en hypotheken is uw partner bij het aan- en verkopen van een woning. Wij helpen en begeleiden u graag in het aankopen van uw nieuwe huis. Heeft u specifieke vragen voor ons of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met uw Van de Water Groep vestiging in Breda, Oosterhout of Tilburg!