Skip to content

Tilburg – Juliana van Stolbergstraat 5

Juliana van Stolbergstraat 5

Tilburg

Omschrijving

Juliana van Stolbergstraat 5 te Tilburg

Object:
Circa 75 m² representatieve winkelruimte gelegen op een zeer goede locatie in het kernwinkelcentrum van Tilburg met circa 50 m² magazijnruimte op de eerste verdieping en zolderruimte gelegen op de tweede verdieping. Het object beschikt over een achterom.

Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:
- Hete luchtgordijn;
- Opengewerkt plafond aan de voorzijde van het object;
- Vloerbedekking;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Pantry;
- Sanitaire voorzieningen;
- Twee spreekkamers.

Winkelcentrum:
Het winkelcentrum van Tilburg is de laatste jaren flink uitgebreid en er is een goede mix ontstaan tussen plaatselijke ondernemers en nationale en internationale winkelformules. In de directe omgeving zijn onder andere de C&A, Primark, Pull&Bear en Zara gevestigd. De Juliana van Stolbergstraat kenmerkt zich vooral door de betere speciaalzaken zoals HIFI Klubben, Sancha Style, Oostelbos Lederwaren, Been- en ondermode 013 etc. De Juliana van Stolbergstraat vormt een verbinding tussen het Piusplein en de Heuvelstraat, waardoor er een constante passantenstroom is.

Oppervlakte:
Winkelruimte + secundaire ruimte: circa 75 m²
Magazijnruimte eerste verdieping: circa 52 m²

Parkeren:
Rondom het gehele winkelcentrum is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. In het verlengde van de Juliana van Stolbergstraat is op nog geen 100 meter afstand parkeergarage de Heuvelpoort gesitueerd. Verder is op loopafstand parkeergarage de Emmapassage gelegen.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 35.000,-- per jaar exclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus 5 optiejaren.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 35.000,- p/j.
  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar1899

Interesse in Juliana van Stolbergstraat 5

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Tilburg

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

(013) 5 952 952