Skip to content

Oosterhout – Muntstraat 15

4903 PA Oosterhout

Muntstraat 15

€ 36.500,- p/j. Kosten berekenen?

Muntstraat 15 te Oosterhout

Object:
Op bedrijventerrein Heihoef is onlangs een moderne bedrijfsruimte met kantoor gerealiseerd, die vrijwel energieneutraal is. Muntstraat 15 heeft een rustige ligging en grenst direct aan het bos.

Grenzend aan bedrijventerrein Vijf Eiken en de golfbaan is het nieuwe bedrijventerrein Heihoef ontwikkeld. Heihoef is bestemd voor bedrijven tot en met milieucategorie 3.2 en is via de Florijnstraat ontsloten. Aan ...

Muntstraat 15 te Oosterhout

Object:
Op bedrijventerrein Heihoef is onlangs een moderne bedrijfsruimte met kantoor gerealiseerd, die vrijwel energieneutraal is. Muntstraat 15 heeft een rustige ligging en grenst direct aan het bos.

Grenzend aan bedrijventerrein Vijf Eiken en de golfbaan is het nieuwe bedrijventerrein Heihoef ontwikkeld. Heihoef is bestemd voor bedrijven tot en met milieucategorie 3.2 en is via de Florijnstraat ontsloten. Aan de Muntstraat zijn o.a. de bedrijven Vermeulen Conversions, Segers Internationaal Transport, BWZ, Ryder Cycling B.V. en WWA Automation gevestigd.

Algemeen:
Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is met ruim 55.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een stad van formaat, waar de economische welvaart en vooruitgang niet aan voorbij is gegaan. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda, Utrecht), A16 (Antwerpen, Breda, Rotterdam) en A59 (Breda, Den Bosch) hebben veel Benelux georiënteerde bedrijven in het verleden Oosterhout als vestigingsplaats gekozen.

Oppervlakte:
Het vrijstaande bedrijfsobject heeft een rustige ligging, direct aan het bos en is omgeven door een afsluitbaar hekwerk. Het object omvat ca. 325 m² bedrijfsruimte met een vloerbelasting van 2.500 kg per m² en een hoogte van 7 meter en circa 100 m² kantoorruimte verdeeld over begane grond en verdieping.

Aan de achterzijde van van het object bevindt zich een met puin verhard buitenterrein van ca. 400 m², die eventueel ook aangewend kunnen worden voor extra parkeerplaatsen te realiseren.

Parkeren:
Er bevinden zich 2 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de voorzijde.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 36.500,-- per jaar exclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus 5 optiejaren.

Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:

Bedrijfsruimte:
- hoogte 7 meter;
- vloerbelasting 2.500 kg/m²;
- overheaddeur aan de voor- en achterzijde
- gasheater;
- veel daglicht via ramen en lichtstraten in het dak.

Kantoorruimte:
- systeemplafonds met led-verlichting;
- centrale verwarming;
- airconditioning in de kantoren;
- natuurlijke ventilatie;
- pantry;
- toiletruimte.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, maar kan spoedig plaatsvinden.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Prijs€ 36.500,- p/j.

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar2018

Oppervlaktes en inhoud

 • HoofdbestemmingBedrijfsruimte
 • Totale oppervlakte425
 • Bedrijfshal vloerbelasting2500 kg/m2
 • Bedrijfshal vrije hoogte700 cm
 • Oppervlakte bedrijfsruimte325 m2
 • Oppervlakte kantoorruimte100 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerplaatsen2

Overig

 • LocatieBedrijventerrein
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!