Skip to content

Breda – Verbeetenstraat 8

Verhuurd

Verbeetenstraat 8

Breda

Omschrijving

VERBEETENSTRAAT 8, BREDA

Object:
Te huur kantoor-/praktijkruimte, deel uitmakend van het levendige en gezellige project Spring, gelegen aan de Verbeetenstraat in Breda, midden in het hart van de wijk Heuvel. In het gebied is een mix ontstaan van wonen en werken, in de vorm van winkels en kantoorruimtes op de begane grond en appartementen op de bovengelegen verdiepingen.

De unit is gelegen op een hoek aan de Verbeetenstraat nabij het Dr. Struyckenplein, waar o.a. een Jumbo, Lidl, Kruidvat, Primera, Vromans Bakkers, Multifleur en Zeeman zijn gevestigd.

Aan de Verbeetenstraat zijn o.a. gevestigd: IMW Breda, Office Stories, Draagkracht, Welzijnspraktijk West-Brabant, Talia PMU, Mr. Wally’s Barbershop, Pegaz Advies en Administratie en kinderdagverblijf Dorst op Stoom.

Project Spring is uitermate goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Voor de verschillende ruimtes zijn voldoende parkeerplaatsen gelegen waar (gratis) geparkeerd kan worden. Bushaltes voor stadsvervoer bevinden zich in de directe omgeving.

Oppervlakte:
Verbeetenstraat 8 in Breda heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 113 m² bvo en beschikt over een energielabel A. De ruimte heeft hoge industriële plafonds en is voorzien van scheidingswanden om kleinere ruimtes te creëren, maar deze zijn desgewenst makkelijk te verwijderen.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus verlenging met telkens 5 jaar.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.500,-- per maand.
Er is geen BTW van toepassing.

Servicekosten:
De kosten van water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Huurder wordt zelfstandig contractant bij een leverancier naar keuze. De kosten van verwarming middels de WKO-Installatie zijn eveneens niet inbegrepen bij de huurprijs. De huurder wordt de dag van sleuteloverdracht contractant bij Eteck Exploitaties B.V.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Voorzieningen:
De kantoor-/praktijkruimte worden casco aangeboden doch zijn voorzien van de volgende voorzieningen:
- laminaatvloer;
- achteruitgang voor noodgevallen;
- pantry;
- toiletruimte;
- WKO-installatie t.b.v. verwarming en koeling.

Indexering:
Jaarlijkse indexering op 1 juli, voor het eerst op 1 juli 2025 op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

  • StatusVerhuurd
  • Prijs€ 1.500,- p/m.
  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar2011

Interesse in Verbeetenstraat 8

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Breda

Keizerstraat 91 - 93

4811 HL Breda

(076) 5 24 24 00