Skip to content

Breda – Minervum 7446

4817 ZG Breda

Minervum 7446

€ 18.000,- p/j. Kosten berekenen?

MINERVUM 7446, 4817 ZG BREDA

Object:
De kantoorruimte is gelegen op de kop van een representatief bedrijfsverzamelcomplex op bedrijventerrein Hoogeind en beschikt over energielabel A.

De kantoorruimte is gelegen op de eerste en tweede verdieping op een zichtlocatie op bedrijventerrein Hoogeind en beschikt over een eigen entree aan de zijkant van het gebouw. De begane grond is in gebruik door een wervings- ...

MINERVUM 7446, 4817 ZG BREDA

Object:
De kantoorruimte is gelegen op de kop van een representatief bedrijfsverzamelcomplex op bedrijventerrein Hoogeind en beschikt over energielabel A.

De kantoorruimte is gelegen op de eerste en tweede verdieping op een zichtlocatie op bedrijventerrein Hoogeind en beschikt over een eigen entree aan de zijkant van het gebouw. De begane grond is in gebruik door een wervings- en selectiebureau, die gebruik maakt van een andere entree.

Bedrijventerrein Hoogeind wordt gezien als een A-1 bedrijvenlocatie en is gelegen aan de zuid-oostkant van Breda, nabij de op- en afritten van de A-27 en is daarmee uitstekend bereikbaar. Bedrijventerrein Hoogeind grenst aan "Breepark”, de meest veelzijdige evenementenlocatie van Zuid Nederland en waarvan de commerciële voorzieningen bestaan uit retail, horeca en leisure.

Omgeving:
De omgeving kenmerkt zich door een mix aan bedrijven in de sectoren handel, nijverheid en dienstverlening en beschikt tevens over hotel- en vergaderfaciliteiten, alsmede een kinderdagverblijf.

Oppervlakte:
Het object omvat ca. 175 m² kantoorruimte, verdeeld over de entree op de begane grond met trapopgang, alsmede de eerste en tweede verdieping.

Parkeren:
Er behoren 3 eigen parkeerplaatsen bij de kantoorruimte op de eerste en tweede verdieping.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 18.000,-- per jaar exclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De servicekosten voor gas en elektra bedragen € 400,-- per maand exclusief BTW als voorschot op de werkelijk gemaakte kosten. Deze kosten zullen naar rato van het aantal gehuurde m² worden verrekend.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus verlenging met telkens 5 jaar.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Voorzieningen:
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:

- systeemplafonds met led-verlichting;
- pantry;
- toiletruimte;
- centrale verwarming;
- vloerbedekking;
- glad afgewerkte wanden;
- kabelgoten;
- de ramen zijn gedeeltelijk voorzien van jaloezieën.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Prijs€ 18.000,- p/j.
 • Servicekosten€ 400,- p/m.

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar2003

Oppervlaktes en inhoud

 • HoofdbestemmingKantoorruimte
 • Totale oppervlakte175
 • Oppervlakte kantoorruimte175 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerplaatsen3

Overig

 • In units vanaf175 m² kantoorruimte
 • LocatieBedrijventerrein
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!