Skip to content

Bavel – Kloosterstraat 54

Verkocht

Kloosterstraat 54

Bavel

Omschrijving

KLOOSTERSTRAAT 54, 4854 CN BAVEL

Object:
Vrijstaand restaurant met bovenwoning dat zich uitstekend leent voor transformatie naar een vrijstaande villa of twee-onder-één-kap woning. Door verkoper is in oktober 2023 een initiatiefplan ingediend bij de gemeente Breda voor transformatie naar een twee-onder-één-kap woning, met een positieve uitkomst.

Ligging:
Bavel is een gezellig dorp aan de zuidoostkant van Breda. Ondanks de gemeentelijke herindeling in de jaren negentig heeft Bavel altijd zijn dorpse karakter behouden. De ligging ten opzichte van Breda is uitstekend (15 minuten fietsen naar Breda centrum) en dit geldt ook voor de aansluiting ten opzichte van de diverse snelwegen (A27 en A58).

In de directe omgeving treft u de bossen van Ulvenhout en Dorst aan. Bavel is een actief dorp, kent een goed verenigingsleven en beschikt over een voetbal- en tennisvereniging, een manege en diverse fitnessmogelijkheden. Zowel de naschoolse kinderopvang alsmede twee basisscholen zijn op korte afstand gelegen.

Het object is fraai gelegen op een uitstekende locatie, waar de belendende panden voornamelijk bestaan uit vrijstaande huizen en twee-onder-één-kap woningen. De Op loopafstand bevindt zich de dorpskern van Bavel met een Albert Heijn, Kruidvat en specialiteitenwinkels zoals Bakkerij Van Kuijk, Bakkerij Van Disseldorp, Slagerij Van Kuijk, Bastiaansen Modestad met Vin’s Gastrobar, Hi-Wine Slijterij , Groente- en fruitspeciaalzaak De Komkommerin, Nova Boutique & Lifestyle, Luz Studio Bavel, Bloembinderij Oxalis en Restaurant By Brigitte, Groenterestaurant Vannu en cafetaria’s Woodpecker en ’t Zijwieltje dat grenst aan café ’t Karrewiel.

Oppervlakte:
Het object omvat in de huidige staat ca. 205 m² horecaruimte op de begane rond en ca. 101 m² woonruimte op de verdieping.

Parkeren:
Er bevindt zich voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de Kloosterstraat is vrij parkeren mogelijk.

Koopprijs:
De vraagprijs bedraagt € 565.000,-- kosten koper.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Contract:
Standaard NVM-koopovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Kadaster:
Gemeente: Nieuw-Ginneken
Sectie: K
Nummer: 4749
Grootte: 658 m²

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Overig:
Door de architect van verkoper is er een ontwerptekening gemaakt voor een transformatie naar een twee-onder-één-kap woning, die op aanvraag beschikbaar is en toegevoegd is aan het initiatiefplan dat is ingediend is bij de gemeente Breda. Hieraan zijn geen rechten te ontlenen.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

  • StatusVerkocht
  • Prijs€ 565.000,- k.k.
  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar1936

Interesse in Kloosterstraat 54

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Breda

Keizerstraat 91 - 93

4811 HL Breda

(076) 5 24 24 00