Skip to content

Bedrijfspand kopen in
Breda, Oosterhout & Tilburg

Zakelijke markt?

Zo gaan wij te werk

Bedrijfspand kopen? Bij ons team van enthousiaste Bedrijfsmakelaars bent u aan het juiste adres. Wij zijn op het gebied van bedrijfshuisvesting actief in Midden West Brabant. Dit doen we vanuit onze kantoren in Breda, Oosterhout & Tilburg.

Ons relatienetwerk en klantenkring van projectontwikkelaars, aannemers, beleggers en ondernemers in een diversiteit aan branches is groot. Wij hebben uitstekende vertrouwensrelaties opgebouwd met de gemeenten in ons werkgebied. Daarbij werken wij intensief samen met onze relaties, zowel aan de vraag- als aanbodzijde. Hierbij beschikken we over een waardevol up-to-date relatiebestand met regionale en (inter)nationale organisaties die op zoek zijn naar bedrijfshuisvesting. Al onze opdrachtgevers, van klein tot groot, kunnen rekenen op onze actieve werkwijze en full service dienstverlening.

Waarom Van de Water Bedrijfsmakelaars?

Met ruim 40 jaar ervaring heeft onze afdeling Van de Water Bedrijfsmakelaars veel kennis en expertise. Daarbij hebben we een groot netwerk opgebouwd bij de aan- en verkoop, aan- en verhuur van alle soorten zakelijke onroerend goed. Denk hierbij aan kantoren, bedrijfsruimten, winkels, beleggingsobjecten, herontwikkelingsvraagstukken en maatschappelijk en religieus vastgoed. 

Wij zijn aangesloten bij NVM Business

Onze expertise als bedrijfsmakelaar

Begonnen als ambitieus familiebedrijf op 1 september 1979 heeft onze organisatie zich in de loop der jaren stevig ontwikkeld tot een professioneel kantoor in Brabant. Daarbij zijn onze bewezen kwaliteiten, doortastende dienstverlening, persoonlijke benadering, voortreffelijke vakkennis en hoogwaardige advisering de peilers van ons consistente succes. Wij streven voortdurend naar de beste performance binnen onze disciplines. Waaronder de bedrijfsmakelaardij. 

Afspraak met één van onze erkende bedrijfsmakelaars maken?

Enkele van onze bedrijfspanden

Taxaties zakelijk vastgoed

Wij zijn Register Taxateurs, aangesloten bij het NRVT, het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs en het TMI, het Taxatie Management Instituut. Het NRVT biedt de opdrachtgever de garantie dat hij een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelt. Het Taxatie Management Instituut (TMI) beschikt over een uniform Taxatie Management Systeem (TMS) voor commercieel vastgoed. Het systeem is ontwikkeld met als doel dat taxateurs werken vanuit dezelfde uitgangspunten. 

Wij taxeren in de heel Midden West Brabant voor aan- en verkoop en taxeren voor verschillende grootbanken, corporaties, gemeenten, ondernemers en eindgebruikers van bedrijfsmatig vastgoed, maar ook voor beleggers en projectontwikkelaars.

Meer weten over onze bedrijfshuisvesting

Neem contact met ons op

Om het gesprek goed voor te bereiden en te matchen met de juiste collega, vragen wij u om hieronder het kantoor van uw voorkeur te selecteren.