Skip to content

Waalwijk – Prof. Zeemanweg 6-143

5144 NN Waalwijk

Prof. Zeemanweg 6-143

Op de begane grond van het boxcomplex op de woningboulevard in Waalwijk bieden wij u deze ruime garagebox aan. Het complex is geheel omheind, beveiligd en bereikbaar middels een elektrische schuifpoort.

De garagebox is recent opgeleverd en is op een hoek gelegen.

De garagebox is gebouwd van hoogwaardige materialen en voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een overheaddeur, verlichting en stopcontacten zodat ...

Op de begane grond van het boxcomplex op de woningboulevard in Waalwijk bieden wij u deze ruime garagebox aan. Het complex is geheel omheind, beveiligd en bereikbaar middels een elektrische schuifpoort.

De garagebox is recent opgeleverd en is op een hoek gelegen.

De garagebox is gebouwd van hoogwaardige materialen en voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een overheaddeur, verlichting en stopcontacten zodat de box ook zonder problemen als bedrijfsruimte gebruikt kan worden. *

De garagebox is voorzien van een eigen tussenmeter, welke terug te vinden is in de centrale (afgesloten) meterkast op het terrein. Omdat alle boxen een eigen adres met huisnummer hebben is het mogelijk de box te gebruiken als vestigingsadres.

Afmetingen binnenmaats circa 2.75 x 6.68m.

Het complex is voorzien van:
- toegangspoort
- brievenbussen
- cameratoezicht op terrein
- verlichting
- toilet aanwezig op het terrein

De garagebox valt onder een Vereniging van Eigenaars en de maandelijkse servicekosten bedragen op dit moment circa € 25,64 incl. BTW per maand.

Het geheel is centraal gelegen met een snelle ontsluiting via de N261 richting Tilburg en de snelweg A59 naar ‘s-Hertogenbosch en Breda.

Algemeen
- Gedurende de eerste 36 maanden na de nieuwbouw oplevering is het niet toegestaan om de box te verhuren of in bruikleen te geven.
- * mits toestemming van de daartoe bevoegde instanties. Voor meer informatie zie www.waalwijk.nl.
- De getoonde hoofdfoto is een foto van een soortgelijk complex (niet van het aangeboden complex, aangezien deze in aanbouw is).
- Verkoper maakt gebruik van artikel 2.2. van de NVM koopovereenkomst (koper zal aan verkoper het voordeel ten aanzien van de overdrachtsbelasting uitkeren).
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Deze aanbiedingstekst bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht

Bouwvorm

 • Soort objectWoonhuis
 • BouwvormBestaande bouw

Indeling

 • Inhoud0 m3

Energie

 • CombiketelNee

Buitenruimte

 • TuinGeen tuin

Bergruimte

 • Totaal aantal0

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • Garages0

Overig

 • Huidig gebruikOverigOG
 • Huidige bestemmingOverigOG

Bent u al overtuigd?

Ja, ik wil een bod doen!