Skip to content

Tilburg – Professor Cobbenhagenlaan 152

Verkocht

Professor Cobbenhagenlaan 152

Tilburg

Omschrijving

Ruimtelijk en goed onderhouden appartement gelegen op de vijfde verdieping met vrij uitzicht en veel groen in de omgeving. Er zijn in de directe nabijheid verschillende winkels aanwezig waaronder een Albert Heijn op loopafstand, het stadscentrum is per fiets tevens snel te bereiken. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een aparte keuken en een ten opzichte van andere appartementen in het complex uitgebreide badkamer.

Het appartement is in de gewilde woonwijk “De Reit” gelegen nabij diverse voorzieningen zoals de Universiteit (Tilburg University), winkelcentrum Westermarkt, station Universiteit, centraal station en op circa 10 minuten fietsafstand van het bruisende centrum van Tilburg met al haar voorzieningen.

Bouwjaar: ca. 1967
Woonoppervlakte: ca. 73 m²
Servicekosten: ca. € 144,- per maand
Aanvaarding: In onderling overleg, eventueel op korte termijn beschikbaar

Indeling
Begane grond:
Centrale entree/ hal met bellentableau, brievenbussen, liftinstallatie, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

Appartement vijfde verdieping:
Entree/ hal met uitgebreide meterkast en toegang tot de woonkamer. Ruime woonkamer voorzien van een recent vernieuwde laminaatvloer (2022), spachtelputz wandafwerking en schuurwerk plafondafwerking.
Voorslaapkamer ca. 9,5 m² en achterslaapkamer (voorheen 2 slaapkamers) ca. 16 m² met toegang tot het balkon. Beide slaapkamers zijn eveneens voorzien van een laminaatvloer, spachtelputz wandafwerking en schuurwerk plafonds. In de achterslaapkamer bevindt zich een ingebouwde kast met opstelplaats voor de elektrische boiler (eigendom) en aansluitingen voor de wasapparatuur.
Dichte keuken met keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van een 5-pits gasfornuis en een afzuigkap.
Moderne toiletruimte voorzien van een vrijhangend closet en fonteintje.
Moderne badkamer voorzien van een vaste wastafel, douche en een nis met glasplaatjes met opbergruimte.

Algemeen:
- De servicekosten bedragen ca. € 144,-. Hierin is o.a. inbegrepen een opstalverzekering, reservering groot- en klein onderhoud, schoonmaak algemene ruimtes, glasbewassing en dergelijke.
- Goede ligging ten opzichte van de universiteit, treinstations en bushaltes, centrum en winkels.
- Het appartement is in 2004/2005 grondig gemoderniseerd (indeling appartement gewijzigd, afwerking, elektra etc.)
- De verkoper heeft het appartement niet zelf bewoond, daarom zal een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen worden in de koopovereenkomst. Gezien de leeftijd van het complex zal tevens een ouderdomsclausule worden opgenomen. Voor vragen hierover kunt u terecht bij de makelaar.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

  • StatusVerkocht
  • Soort objectAppartement
  • Bouwjaar1967
  • Bouwjaar toelichtingin 2004/2005 gemoderniseerd
  • BouwvormBestaande bouw
  • LiggingenIn woonwijk, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving

Interesse in Professor Cobbenhagenlaan 152?

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Willem Snoeren

Makelaar RM