Skip to content

Tilburg – Magazijnstraat 3-15

5038 BR Tilburg

Magazijnstraat 3-15

€ 322.500,- k.k. Kosten berekenen?

Op een toplocatie in hartje centrum bieden wij dit nieuwe 2-kamer appartement met loggia/ terras aan. Het appartement is gelegen in het klassieke en elegante nieuwe gebouw “De Bankier.” Door de ligging in hartje centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand.

De Bankier dankt haar naam aan het monumentale pand dat in 1954 werd gebouwd voor de bank van Van Mierlo en ...

Op een toplocatie in hartje centrum bieden wij dit nieuwe 2-kamer appartement met loggia/ terras aan. Het appartement is gelegen in het klassieke en elegante nieuwe gebouw “De Bankier.” Door de ligging in hartje centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand.

De Bankier dankt haar naam aan het monumentale pand dat in 1954 werd gebouwd voor de bank van Van Mierlo en Zoon aan de Spoorlaan. Dit ruim vijfenzestig jaar oude iconische pand wordt door De Bankier nieuw leven in geblazen. De Bankier is een 76 meter hoge woontoren met luxe stadsappartementen. Het appartementencomplex is voorzien van twee liften.

Het appartement is volledig geïsoleerd en de buitenschil is voorzien van triple glas, op de balkon pui na. Het wooncomfort is daarnaast erg hoog doordat het appartement volledig is voorzien van vloerverwarming en gericht op de toekomst met een warmteregeling die via een waterwarmtepomp gaat. In de zomer zorgt de warmtepomp ervoor dat er koel water door de leidingen van de vloerverwarming stroomt wat zorgt voor een topkoeling en waardoor de temperatuur in het appartement aangenaam blijft. Een groot bijkomend voordeel is dat het appartement geen radiatoren heeft (op de badkamer na)! Hierdoor heeft het appartement een energielabel van maar liefst A+++ !!

Het appartement is recent opgeleverd en wordt verkocht zonder keukeninrichting en u dient daarnaast nog zelf voor de wand- en vloerafwerking te zorgen! (niet in de koopsom inbegrepen)

Het appartement is onder andere voorzien van een gezellige woonkamer met een open keuken, loggia/ terras, ruime slaapkamer met inloopgarderobe, moderne badkamer en een inpandige bijkeuken/ berging.

Het complex is op de hoek Spoorlaan – Magazijnstraat gelegen in het bruisende centrum van Tilburg. Tal van winkels, restaurant, terrasjes, het Pieter Vreedeplein, Centraal Station, Schouwburg en bioscoop zijn om de hoek gelegen. Daarnaast bevinden de populaire Spoorzone, de hippe Piushaven, scholen, het Spoorpark en musea zich in de buurt.
Diverse uitvalswegen waaronder de A65 en A58 richting onder andere de steden Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch zijn nabij gelegen.

Bouwjaar: 2022-2023
Woonoppervlakte: ca. 64m²
Servicekosten: de servicekosten zullen nader met de Vereniging van Eigenaars worden bepaald, huidige indicatie ca. € 78,35 per maand
Aanvaarding: in onderling overleg (op korte termijn mogelijk)

Begane grond
De royale entree, die bijna 6 meter hoog is, heeft een luxe uitstraling met een knipoog naar het verleden. De hal geeft toegang tot twee personenliften en het trappenhuis.

De entreedeur van het gebouw is voorzien van een Bringme Bell (videofooninstallatie) die op een veilige manier toegang verschaft aan koeriers/ leveranciers, zodat pakjes en boodschappen afgeleverd kunnen worden, ook als je niet aanwezig bent. Bezoekers die zich aanmelden worden rechtstreeks via de videofoon verbonden met je mobiele telefoon of tablet.
Camerabeveiliging en nachtverlichting zorgen voor een veilig gevoel in de entreehal.

Fietsenstalling 1e verdieping
Via een aparte entree is met de trap de fietsenstalling te bereiken. Het appartement heeft twee fiets parkeerplaatsen in de fietsenstalling. Middels een fietstransportsysteem kan de fiets, nagenoeg zonder krachtinspanning naar beneden en boven worden begeleid.

Appartement 14e verdieping
Entree, hal met moderne toiletruimte voorzien van een vrij hangend toilet met fontein. De hal geeft toegang tot de woonkamer en de bijkeuken/ berging.

Gezellige woonkamer circa 29m² (inclusief keuken) met open keuken en raampartijen die een fraai uitzicht bieden. De keukeninrichting kan nog naar eigen wens geplaatst worden.

Loggia/ terras circa 5m² op het oosten.

Ruime slaapkamer circa 16m² met inloopgarderobe.

Vanuit de slaapkamer bereikbare moderne badkamer voorzien van een vaste wastafel, douche en een design radiator (elektrisch).

Inpandige bijkeuken/ berging met de opstelplaats van de technische installaties, de aansluiting voor de wasapparatuur en extra berg-/ provisieruimte.

Algemeen
- Nieuw 2-kamer appartement op een toplocatie.
- Het complex wordt voorzien van zonnepanelen voor het algemeen verbruik, wat zorgt voor een besparing in de maandelijkse servicekosten.
- Afval wordt in ondergrondse containers in het openbaar gebied ingezameld.
- Bij het appartement behoort geen parkeerplaats.
- Het complex is voorzien van een collectieve warmtepompinstallatie. Dit collectieve systeem is in eigendom en beheer van de exploitant. Hiervoor dient naast het eigen verbruik maandelijks een vastrecht te worden betaald. Informeer bij de makelaar naar de kosten.
- Verkoper maakt gebruik van artikel 1.2. van de NVM koopovereenkomst (koper zal aan verkoper het voordeel ten aanzien van de overdrachtsbelasting uitkeren).
- Bij verkoop zal er een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen, aangezien de verkoper het appartement zelf niet heeft bewoond.
- De gepubliceerde (360 graden) foto’s, video en plattegrond zijn van een soortgelijk appartement in het complex en kunnen derhalve enigszins afwijken.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht o.v.
 • Vraagprijs€ 322.500,- k.k.

Bouwvorm

 • Soort objectAppartement
 • Bouwjaar2022
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingenIn centrum, Vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte64 m2
 • Inhoud224 m3
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1
 • Aantal badkamers1
 • Aantal woonlagen1

Energie

 • VerwarmingVloerverwarming geheel, Warmte terugwininstallatie, Aardwarmte
 • WarmwaterCentrale voorziening
 • IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd, Driedubbel glas
 • CombiketelNee

Buitenruimte

 • TuinGeen tuin
 • AchteromNee

Parkeergelegenheid

 • Parkeer faciliteitenBetaald parkeren, Parkeergarage, Parkeervergunningen
 • GarageGeen garage

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed tot uitstekend
 • Onderhoud buitenUitstekend
 • Huidig gebruikOnbewoond
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Bent u al overtuigd?

Ja, ik wil een bod doen!