Skip to content

Prinsenbeek – Westrikse Binnenweg 102

4841 MC Prinsenbeek

Westrikse Binnenweg 102

€ 575.000,- k.k. Kosten berekenen?

Wonen en opgroeien in de nieuwste buurt van Prinsenbeek. Dit is het moment!
Aan de rand van Prinsenbeek, slechts 10 minuten fietsen van Breda, verrijst Westrik; een fraai buurtschap met een geheel eigen identiteit, veel groen en alle ruimte om te wonen, te leven en te genieten. Een buurt met in totaal 114 woningen, variërend van vrijstaande villa’s en tweekappers ...

Wonen en opgroeien in de nieuwste buurt van Prinsenbeek. Dit is het moment!
Aan de rand van Prinsenbeek, slechts 10 minuten fietsen van Breda, verrijst Westrik; een fraai buurtschap met een geheel eigen identiteit, veel groen en alle ruimte om te wonen, te leven en te genieten. Een buurt met in totaal 114 woningen, variërend van vrijstaande villa’s en tweekappers tot en met rij- en hoekwoningen, die allemaal net even anders zijn, maar qua architectuur duidelijk familie.

Een heerlijk groene wijk
Westrik wordt een buurtschap met een onderscheidende sfeer. De openbare ruimte van de buurt oogt ontspannen en doet authentiek dorps aan. Met smalle, autoluwe straten, gevarieerde woningtypen en volop leef-, speel- en ontmoetingsplekken. De groene ruimten in Westrik vormen een doorgaand netwerk, maar kennen elk een eigen karakter. Van parkachtig, met een grote variëteit aan bomen en struiken, tot een ecologische verbindingszone, die twee grote natuurgebieden zichtbaar met elkaar verbindt.

De openbare ruimte
Westrik wordt een duurzame enclave. Met drie groene speel- en ontmoetingsplekken in het hart van het buurtschap, de parkachtige zoom aan de noordzijde en de ecologische verbindingszone langs het spoor aan de zuidzijde. Daar komt een ecologisch geluidsscherm dat een weelderig aandoende levende muur voor flora en fauna gaat worden. Daarnaast worden er veel nieuwe kruidengrassen, struiken en bomen geplant en zorgen de wadi's en poelen ervoor dat het hemelwater bovengronds wordt afgevoerd.

Goed bereikbaar
Westrik ligt aan de zuidzijde van Prinsenbeek en is goed bereikbaar vanuit alle windstreken. De A16, A58 en A59 zijn vlakbij en het station van Breda vind je op slechts 6 km afstand. Met de fiets zit je zo in hartje Breda met zijn enorme aanbod van winkels, horeca, kunst en cultuur. En zoek je de natuur op? Met een paar minuten fietsen zit je in Park Over-Bos of kun je eindeloos genieten in het uitgestrekte Liesbos.

De woning is rustig gelegen met veel groenvoorzieningen en een speeltuintje in de nabije omgeving.

Let op: het betreft hier een nog in aanbouw zijnde woning. Het is dan ook niet mogelijk de woning te bezichtigen. De geprognotiseerde oplevering van de woning is december 2020.

Bouwjaar: 2020
Perceeloppervlakte: 289 m²
Inhoud: ca. 761 m³
Woonoppervlakte: ca. 196 m²
Aanvaarding: in onderling overleg, ná bouwkundige oplevering van de woning

Begane grond
Ruime entree/ontvangsthal met dichte trap naar de eerste verdieping, toiletruimte v.v. mechanisch ventilatiesysteem; entree naar de royale living (ca. 67 m²) met open keuken (casco opgeleverd) en openslaande deuren naar de achtertuin. De woonkamer is aan de achterzijde met 2,4m uitgebouwd. Via de keuken is de multifunctionele ruimte (ca. 10 m²) te bereiken welke bijvoorbeeld als bijkeuken, speelkamer of werkkamer gebruikt kan worden. Ook deze ruimte is voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin.

Nadere toelichting toiletruimte
Toiletruimte v.v. vloer- en wandtegels (vloertegel 0.60x0.60m Austin Gris, wandtegel 0.60x0.60m Austin Gris, tot aan 1,20m hoog getegeld) v.v. wandcloset met inbouwreservoir en mechanisch ventilatiesysteem.

Nadere toelichting keuken
De woning wordt zonder keuken opgeleverd. Uiteraard wel met de aansluitpunten voor een keuken. Posities conform technische keukentekening. De gasaansluiting in de keuken is komen te vervallen.

Garage
De aan de woning geschakelde geïsoleerde garage is opgesplitst in een berging aan de voorzijde (3.20x2.05m) en een multifunctionele ruimte (2.95x3.50m) aan de achterzijde. De berging is voorzien van geïsoleerde dubbele deuren aan de voorzijde, licht, elektra en vloerverwarming. De multifunctionele ruimte is voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin, licht, elektra en vloerwarming. Voor de woning c.q. garage is er de verplichting tot het realiseren van minimaal één parkeerplaats op eigen terrein.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar slaapkamer I (ca. 3.50x3.60m); slaapkamer II (ca. 2.65x4.10m); slaapkamer III (ca. 3.30x4.10m); toiletruimte v.v. mechanisch ventilatiesysteem; luxe badkamer (ca. 2.60x2.40m) v.v. mechanisch ventilatiesysteem, vloerverwarming en elektrische radiator; vaste kast c.q. berging (ca. 2.00x2.30m).

Nadere toelichting toiletruimte eerste verdieping
Toiletruimte v.v. vloer- en wandtegels (vloertegel 0.60x0.60m Austin Gris, wandtegel 0.60x0.60m Austin Gris, tot aan 1,20m hoog getegeld) v.v. wandcloset met inbouwreservoir en mechanisch ventilatiesysteem.

Nadere toelichting badkamer
Luxe afgewerkte badkamer v.v. inloopdouche (met Easydrain afvoergoot, glazen douchewand en deur en Grohe thermostaatkraan met glijstangset), ligbad (Villeroy & Boch, 1.70mx0.75m) en een afgedopte wastafelaansluiting. De badkamer wordt v.v. vloer- en wandtegels (Austin Gris, maat 0.60mx0.60m) tot aan het plafond.

Tweede verdieping
Middels een vaste open trap bereikbare zolderverdieping. Open ruimte v.v. 2 ramen in de voor- en achtergevel; 2 dakramen in de zijgevel (1.14x1x18m); technische zone met HR CV-ketel (CW-5), installatie-unit mechanische ventilatie en omvormer voor de zonnepanelen (5 stuks); koud- en warmwaterleiding en afvoer afgedopt t.b.v. een wastafel; koud- en warmwaterleiding en afvoer afgedopt t.b.v. een douche.

Tuin
De tuin wordt volledig kaal opgeleverd en is in eigen beheer aan te leggen. De zonnige achtertuin op het zuiden is ca. 13 meter diep en 9 meter breed. Aan de achterzijde van de tuin wordt grenzend aan het openbaar gebied als erfafscheiding (met instandhoudingsverplichting) een schapenhek geplaatst. Aan de voorzijde van de woning wordt grenzend aan het openbaar gebied (met instandhoudingsverplichting) een ligusterhaag van ca. 60-80cm hoog geplaatst.

Beknopte technische omschrijving
De wanden van de woning worden behangklaar opgeleverd. Het plafond op de begane grond wordt kaal opgeleverd (structuur spuitwerk is komen te vervallen), het plafond op de verdieping wordt afgewerkt met wit structuur spuitwerk. De vloeren worden met een cement dekvloer opgeleverd. De begane grond en eerste verdieping worden verwarmd d.m.v. vloerverwarming. In de gehele woning worden ruim voldoende wandcontactdozen en lichtpunten aangebracht. Een viertal binnendeuren (de deur naar het toilet op de begane grond, de deur tussen de entree en woonkamer, de deur tussen de keuken en multifunctionele ruimte en de deur tussen de multifunctionele ruimte en berging) zijn komen te vervallen voor het na oplevering in eigen beheer te plaatsen deuren naar keuze. In de achtergevel en nabij de voordeur worden (vorstvrije) buitenkraantjes geplaatst. Tevens zijn er bij de openslaande tuindeuren in de keuken, slaapkamer 1 en de badkamer voorzieningen getroffen voor later te plaatsen zonwering en wordt er een mantelbuis aangebracht van de meterkast naar de achtergevel ten behoeve van stroom of water in de tuin.

Algemeen
De woning wordt gebouwd met de SWK Garantie- en waarborgregeling 2014.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen;
- De juridische overdracht vindt zo spoedig mogelijk plaats na bouwkundige oplevering van de woning aan verkoper;
- Een eventueel voordeel overdrachtsbelasting komt ten goede aan de verkoper. Koper dient derhalve rekening te houden met overdrachtsbelasting over de volledige koopsom;
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen;
- Deze vrijblijvende informatie is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Maatvoeringen zijn slechts indicatief en kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Voor meer informatie verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons kantoor op te nemen via telefoonnummer 076-5242400.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht o.v.
 • Vraagprijs€ 575.000,- k.k.

Bouwvorm

 • Soort objectWoonhuis
 • Soort woningEengezinswoning
 • Type woningTwee onder één kapwoning
 • Bouwjaar2020
 • BouwvormNieuwbouw
 • LiggingenAan rustige weg, In woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte196 m2
 • Perceeloppervlakte289 m2
 • Inhoud761 m3
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal badkamers1

Energie

 • VerwarmingCV ketel, Vloerverwarming geheel
 • Bouwjaar C.V.-Ketel2020
 • WarmwaterCV ketel
 • IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd, HR glas
 • CombiketelJa
 • BrandstofGas
 • EigendomEigendom

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte117 m2
 • Ligging hoofdtuinZuid
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinAan te leggen

Bergruimte

 • Schuur / BergingAangebouwd steen
 • IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
 • Totaal aantal1

Parkeergelegenheid

 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Op eigen terrein
 • GarageGeen garage

Dak

 • Soort dakDwarskap
 • Materiaal dakPannen

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenUitstekend
 • Onderhoud buitenUitstekend
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Bent u al overtuigd?

Ja, ik wil een bod doen!