Skip to content

Loon Op Zand – Gildeweg 22

Verkocht o.v.

Gildeweg 22

Loon Op Zand

Omschrijving

In een prachtige ruim opgezette groene woonomgeving met aan de voorzijde vrij uitzicht over groen treft u deze zeer ruim opgezette geschakelde woning met eigen oprit voor twee tot drie auto’s en een grote garage aan. De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst circa 137m² !

Deze woning maakt deel uit van een rond 1985 gerealiseerd project met hoogwaardige en ruim bemeten eengezinswoningen.

De woning is op de begane grond onder andere voorzien van een ruime woonkamer met semi open keuken, bijkeuken en een tuinkamer met fraai zicht op de achtertuin. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een separate moderne toiletruimte en een moderne badkamer aanwezig. Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken die naast een ruime voorzolder toegang geeft tot een zolderslaapkamer met dakkapel en een sauna. De diepe achtertuin is op het zonnige westen gelegen.

Het totaal is ruim opgezet en is ten behoeve van het wooncomfort ideaal ingedeeld. Woningen die vrij komen uit de verhuur worden nu verkocht. De ideale kans om te gaan wonen in een woning waar u zeer lang met plezier zult wonen aangezien u hier zeker niet snel uit zult groeien. Kom kijken en overtuig uzelf!

Bouwjaar: ca. 1985
Inhoud: ca. 594m³
Perceeloppervlakte: 262m²
Aanvaarding: in onderling overleg

Begane grond
Entree, hal met PVC vloer, meterkast, moderne en licht betegelde toiletruimte met fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping. De hal geeft toegang tot de woonkamer.

Ruime woonkamer circa 39m² (inclusief keuken) met PVC vloer voorzien van vloerverwarming, radiatorombouw, elektrische haard, trapkast en een schuifpui naar de tuinkamer.

Semi open keuken met moderne keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van een spoelbak en een afzuigkap.

Praktische bijkeuken met PVC vloer, vaste kastenwand met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, extra berg-/ provisieruimte en een deur naar de tuinkamer.

Aangebouwde en lichte tuinkamer circa 23m² met glazen schuifpanelen naar de achtertuin die u op warme zomerdagen heerlijk open kunt zetten.
De tuinkamer geeft daarnaast toegang tot de garage.

Eerste verdieping
Overloop met laminaatvloer en die toegang geeft tot drie slaapkamers en een 2e toilet.

Voorslaapkamer circa 15m² met laminaatvloer en toegang tot de badkamer. Achterslaapkamer circa 11m² en een achterslaapkamer circa 8m² met laminaatvloer.

Vanuit de voorslaapkamer bereikbare moderne en licht betegelde badkamer voorzien van een vaste wastafel met meubel en spiegelkast, ligbad met thermostaat kraan, regendouche en douchegelegenheid en een design radiator.

Separate en moderne toiletruimte voorzien van een vrij hangend toilet met fontein.

Tweede verdieping
Middels vaste trap met zijraam bereikbare ruime voorzolder met laminaatvloer, dakraam en de c.v. combi ketel (Intergas hre circa 2018). Vanaf de voorzolder is een ingebouwde sauna en de zolderslaapkamer te bereiken.

Oorspronkelijk bevond zich op deze verdieping een 2e badkamer, maar in deze ruimte is een sauna geplaatst waar u heerlijk kunt vertoeven en tot rust kunt komen.

Ruime zolderslaapkamer circa 15m² met laminaatvloer, dakkapel en bergruimte onder de dakschuinte.

Buiten
Voortuin en een eigen oprit voor twee tot drie auto’s. Aansluitend aan de oprit bevindt zich de garage.

Garage circa 26m² met elektrisch bedienbare kanteldeur, tegelvloer voorzien van vloerverwarming en een radiator.

Diepe achtertuin op het zonnige westen gelegen. De achtertuin is bestraat en voorzien nette schuttingen.

Algemeen
- De woning is grotendeels voorzien van rolluiken (gedeeltelijk elektrisch en gedeeltelijk handmatig bedienbaar).
- In de koopakte wordt gebruik gemaakt van extra clausules inzake erfdienstbaarheden, de bouwkundige staat, materiaal gebruik en een niet zelf bewoningsclausule (aangezien de verkoper de woning zelf niet heeft bewoond). Toelichting hierop geschiedt via de makelaar.
- Eigendomsoverdracht dient via de project notaris Daamen De Kort Van Tuijl Notarissen te Tilburg te geschieden.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

  • StatusVerkocht o.v.
  • Vraagprijs€ 415.000,- k.k.
  • Soort objectWoonhuis
  • Soort woningEengezinswoning
  • Type woningGeschakelde woning
  • Bouwjaar1985
  • BouwvormBestaande bouw
  • LiggingenAan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

Interesse in Gildeweg 22?

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Paul Hulskes

Makelaar RM