Skip to content

Dorst – Bosuil 13

4849 RM Dorst

Bosuil 13

€ 395.000,- k.k. Kosten berekenen?

Wilt u uw droomhuis bouwen in een bosrijke omgeving met de bourgondische gezelligheid van Breda, Oosterhout en Tilburg om de hoek, dan is dit uw kans!

Recht tegenover het prachtige natuurgebied de Boswachterij is gelegen aan de rand van de gelijknamige nieuwe buurt waarin dit unieke kavel van 636m² zich bevindt. De woningen in de Boswachterij variëren in grootte, ...

Wilt u uw droomhuis bouwen in een bosrijke omgeving met de bourgondische gezelligheid van Breda, Oosterhout en Tilburg om de hoek, dan is dit uw kans!

Recht tegenover het prachtige natuurgebied de Boswachterij is gelegen aan de rand van de gelijknamige nieuwe buurt waarin dit unieke kavel van 636m² zich bevindt. De woningen in de Boswachterij variëren in grootte, prijs en kaveloppervlak, maar hebben allemaal een landelijke nostalgische architectuur met veel oog voor detail. U vindt in het plan geen rechte straten, maar een organisch gevormd landschap met zandruggen, een waterpartij en veel, héél veel groen. Het bos stroomt als het ware de buurt in, waarbij de ruime opzet en grote percelen zorgen voor rust en ruimte.

’s Ochtends direct het bos in kunnen lopen voor een mooie wandeling of ’s avonds nog een rondje joggen? De Boswachterij is het antwoord op uw verlangen naar meer rust, ruimte en natuur. Maar met de bourgondische gezelligheid van Breda en Oosterhout om de hoek!

De Boswachterij ligt aan de rand van villawijk de Vliert in Dorst, dichtbij Breda, Oosterhout en Tilburg. In Dorst vindt u de belangrijkste voorzieningen zoals een supermarkt, basisschool, en verschillende sportverenigingen.
In de directe omgeving kunt u prachtig wandelen of mountainbiken in het bos of golfen op één van de golfbanen. En wilt u lekker uit eten of uitgebreid winkelen, dan bent u in enkele autominuten al in het bourgondische Breda of Oosterhout. Rustig wonen aan de bosrand, en toch zo dichtbij de stad. Wonende op deze prachtige plek behoort dit allemaal tot de mogelijkheden!

Voor een volledig overzicht van de bouwregels dient u het bestemmingsplan in acht te nemen welke u kunt vinden op ruimtelijkeplannen.nl.
Voor meer informatie verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons kantoor op te nemen via telefoonnummer 0162 - 447 447.

Bijzonderheden:
- Unieke kans voor het bouwen van uw droomhuis!
- Kavelpaspoort is beschikbaar.
- De overdrachtsbelasting bedraagt 10,4%.

Algemeen:
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 395.000,- k.k.

Bouwvorm

 • Soort objectWoonhuis
 • BouwvormNiet van toepassing
 • LiggingenIn woonwijk, In bosrijke omgeving

Indeling

 • Perceeloppervlakte636 m2
 • Inhoud0 m3

Energie

 • CombiketelNee

Buitenruimte

 • TuinGeen tuin

Bergruimte

 • Totaal aantal0

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • Garages0

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Huidig gebruikbouwgrond
 • Huidige bestemmingbouwgrond

Bent u al overtuigd?

Ja, ik wil een bod doen!