Skip to content

Udenhout – Den Bogerd – De Lanen 2

Den Bogerd - De Lanen 2

5071 LC Udenhout

Omschrijving

Goed nieuws! Wegens grote interesse in de verkoop van de 28 woningen van De Lanen 1, waarbij uiterlijk eind dit jaar de bouw zal starten, is gestart met de verkoop van de volgende fase, De Lanen 2. De bouw van De Lanen 2 zal dan direct aansluitend op, dan wel deels gelijktijdig met, de bouw van De Lanen 1 plaatsvinden.

Den Bogerd De Lanen fase 2 bestaat uit 14 energieneutrale koopwoningen!

6 hoekwoningen | type B1 & B2
- De hoekwoningen zijn energieneutraal en hebben een gebruiksoppervlakte vanaf circa 118 m² tot 132 m²;
- Er zijn standaard 3 slaapkamers en een complete badkamer, met sanitair van Villeroy & Boch, aanwezig;
- De ruime vrij-indeelbare zolder biedt genoeg ruimte voor extra (slaap)kamers.

Woningen nu ook met KoopStart
Om enkele hoekwoningen – type B – van De Lanen 2 bereikbaar te maken voor starters en jonge gezinnen worden deze woningen nu met een KoopStart-korting aangeboden. Door de woningen met korting aan te bieden, wordt het voor nog meer mensen mogelijk om te gaan wonen in de nieuwe wijk Den Bogerd.De KoopStart-regeling van Stichting OpMaat is in het leven geroepen om koopwoningen voor een grotere groep mensen betaalbaar te maken. Als je een woning met een KoopStart-regeling koopt, betaal je namelijk een lagere prijs dan de marktwaarde van de woning. Stel dat je de woning eigenlijk niet zou kunnen financieren, dan lukt dat misschien wel met de KoopStart-regeling. Als je op termijn besluit de woning weer te verkopen, vindt er een verrekening plaats tussen jou en de verkopende partij.

8 tussenwoningen | type C1 & C2
- Ook de tussenwoningen zijn voorzien van 3 slaapkamers en een complete badkamer, met sanitair van Villeroy & Boch;
- De gebruiksoppervlakte varieert vanaf circa 92 m² tot 97 m²;
- Het binnen-buiten gevoel wordt door de grote pui in de achtergevel extra benadrukt.
- Deze fijne gezinswoningen zijn energieneutraal en beschikken over een diepe tuin.

WELKOM IN DEN BOGERD
Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala aan woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, patiowoningen, hoeken tussenwoningen en bouwkavels voor vrijstaande woningen.

Inmiddels zijn er ongeveer 218 woningen opgeleverd of in aanbouw. Daar komen nog circa 162 woningen bij, waaronder het nieuwe aanbod in plandeel 'De Lanen'.

Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen. Er is veel aandacht voor de natuur. Dit zie je terug in de brede profielen van de wegen en de parken die in Den Bogerd worden aangelegd. Midden in het plangebied ligt Park Ter Roomley. De basis voor dit park is gevormd door het beekje Ter Roomley en het aangrenzende landschap. Er zijn diverse wandelpaden en speelweiden.

Den Bogerd bestaat uit een aantal deelfasen. Zo ontstaan er diverse buurtjes die allemaal hun eigen identiteit hebben.
We laten je graag het nieuwe aanbod zien in het plandeel De Lanen, bestaande uit 6 hoekwoningen en 8 tussenwoningen. Alle woningen zijn gasloos en energieneutraal!

DE OMGEVING
De wijk Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Binnen het stedenbouwkundig ontwerp van Den Bogerd is veel aandacht voor de natuur.

Dit is onder meer terug te zien in de parken die zijn aangelegd. Midden in het plan is namelijk een natuurpark. De basis voor dit park wordt gevormd door het beekje Ter Roomley en de bestaande aangrenzende groene omgeving. In de nabije omgeving vind je allerlei voorzieningen die horen bij het dagelijks leven. Door het Park Ter Roomley te bewandelen kom je vanzelf in het centrum van Udenhout. Wonen aan de rand van het dorp betekent dat je de vrije landschappen binnen no-time ervaart, zonder afgelegen te wonen. Dicht bij groen én toch alle voorzieningen die Udenhout te
bieden heeft in de buurt.

Het nieuwe aanbod is gelegen binnen het plandeel De Lanen. Deze wijk bestaat uit lange statige straten, waarin het leven zich afspeelt. Er is hier ruimte voor groen, parkeerplaatsen, speelplekken en wadi's, waarmee op een duurzame wijze regenwater wordt opgevangen. Het nieuwe gedeelte ligt centraal in De Lanen en op loopafstand van het Park Ter Roomley binnen Den Bogerd.

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 340.000,- t/m € 470.000,-
  • Inhoud350-503 m2
  • Woonoppervlakte92-132 m2
  • Perceeloppervlakte115-236 m2

Interesse in Den Bogerd - De Lanen 2

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Tilburg

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

(013) 5 952 952