Skip to content

Oosterhout – Arendsplein 77A t/m 81F

4901 KX Oosterhout

Arendsplein 77A t/m 81F

€ 1.123,- t/m € 1.435,- Kosten berekenen?

NIEUW IN VERHUUR

Arendsplein te Oosterhout | 39 nieuwbouwappartementen

In hartje Oosterhout, aan het Arendsplein, verrijst een nieuw plan; een eigentijds complex met 39 huurappartementen. De ruime appartementen met eigen berging zijn verdeeld over 5 woonlagen en geen enkel type is hetzelfde! De afmetingen, het aantal slaapkamers en de grootte van de buitenruimte variëren. En dat betekent: voor ieder wat wils! De oplevering ...

NIEUW IN VERHUUR

Arendsplein te Oosterhout | 39 nieuwbouwappartementen

In hartje Oosterhout, aan het Arendsplein, verrijst een nieuw plan; een eigentijds complex met 39 huurappartementen. De ruime appartementen met eigen berging zijn verdeeld over 5 woonlagen en geen enkel type is hetzelfde! De afmetingen, het aantal slaapkamers en de grootte van de buitenruimte variëren. En dat betekent: voor ieder wat wils! De oplevering staat gepland voor het begin van het tweede kwartaal in 2024.

Enkele maanden voor de oplevering zal één appartement als modelwoning worden ingericht. Deze modelwoning zal op afspraak bezichtigd kunnen worden en er zal regelmatig een open huis worden georganiseerd.

De appartementen variëren tussen ca. 68 m² tot 99 m². Allen voorzien van een inpandige berging waarin zich de technische installaties en wasmachine aansluiting bevinden, individuele warmtepomp, luxe sanitair- en tegelwerk, separaat toilet en een complete keuken. De keuken is uitgevoerd in een witte opstelling met zwarte greeplijsten en een (grijs) composiet werkblad. De volgende hoogwaardige Siemens apparatuur is aanwezig: inductie kookplaat, wandschouwkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en inbouwoven met magnetronfunctie.

Het complex is voorzien van een patiotuin op de begane grond, deze patiotuin is alleen bereikbaar voor de bewoners.

Voor ieder appartement is één parkeerplaats beschikbaar op de begane grond. Er zijn enkele parkeerplaatsen met een laadpaal.

Er worden PV-panelen op het dak geplaatst, ten behoeve van de algemene ruimte.

Energielabel A+++.

Indeling complex
Begane grond
3 appartementen met woonopp. variërend van ca. 71 m² tot 99 m²

Eerste verdieping
10 appartementen met woonopp. variërend van ca. 73 m² tot 93 m²

Tweede verdieping
10 appartementen met woonopp. variërend van ca. 73 m² tot 95 m²

Derde verdieping
10 appartementen met woonopp. variërend van ca. 68 m² tot 83 m²

Vierde verdieping
6 appartementen met woonopp. variërend van ca. 69 m² tot 83 m²

Inkomenseis:

1. In loondienst:
Een vast aantoonbaar bruto maandinkomen gelijk aan minimaal 3,5 keer de maandhuur.
- Minimaal een jaarcontract (parallel aan eerste jaar huurperiode) dan wel vast dienstverband. Indien <1 jaar: intentieovereenkomst tot verlening of vaste aanstelling; - Vakantietoeslag, eventuele 13e maand en vaste bonussen mogen worden meegerekend. Extra inkomen uit overwerk wordt alleen meegeteld indien dit een structureel onderdeel uitmaakt van het jaarinkomen; - Studiefinanciering, kinderalimentatie en huurtoeslag wordt niet meegerekend. Ook garantstelling door bijv. ouders is niet mogelijk. 2. Werkzaam o.b.v. een uitzendovereenkomst: -Gelijke inkomensnorm als bovenstaand, echter dient er sprake te zijn van een fase B uitzend-overeenkomst. Indien er sprake is van een fase A overeenkomst, geldt er onvoldoende inkomenszekerheid. 3. Zelfstandig ondernemer: - Gelijke inkomensnorm als bovenstaand. De eigen onderneming dient minimaal 2 jaar te bestaan; - Er is sprake van een waarborgsom ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur, of een bankgarantie ter grootte van (minimaal) 6 maanden. 4. Gepensioneerden: - Een aantoonbaar bruto maandinkomen gelijk aan minimaal 2,5 á 3 keer de maandhuur. - Het eigen vermogen of de eventueel te realiseren overwaarde van de huidige woning mag voor 10% in het inkomen worden meegerekend. Algemeen: - Een tweede inkomen kan voor 50% worden meegenomen in de berekening mits sprake is van een duurzame relatie (dus géén ‘vrienden’ die samen willen gaan wonen). In dat geval dient de huurovereenkomst op beide namen te worden aangegaan. - Een eventuele hypotheek- of andere financiële verplichtingen (bijv. alimentatie of lening) dient op het inkomen in mindering te worden gebracht; kinderalimentatie wordt niet beschouwd als inkomen. Zie jij jezelf hier al wonen? Wanneer er interesse is in een of meerdere appartementen, dan kunt u zich hiervoor inschrijven. Het inschrijfformulier kunt opvragen via ons kantoor. Let op, enkel volledig compleet ingevulde inschrijfformulieren (inclusief alle bijbehorende bijlagen) zullen in behandeling genomen worden. Aanvragen welke niet compleet of niet met de juiste documenten worden aangeleverd, worden NIET in behandeling genomen.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 1.123,- t/m € 1.435,-

Oppervlaktes en inhoud

  • Inhoud177-288 m2
  • Woonoppervlakte68-99 m2

Bouwtypes

2 van de 2 vrij

Galerijflat

Type S

1 van de 1 vrij

Galerijflat

Type T

0 van de 1 vrij

Galerijflat

Type G

10 van de 10 vrij

Galerijflat

Type A

1 van de 1 vrij

Galerijflat

Type M

2 van de 4 vrij

Galerijflat

Type C

1 van de 1 vrij

Galerijflat

Type K

2 van de 2 vrij

Galerijflat

Type R

2 van de 2 vrij

Galerijflat

Type Q

0 van de 1 vrij

Galerijflat

Type P

1 van de 1 vrij

Galerijflat

Type O

1 van de 1 vrij

Galerijflat

Type N

1 van de 1 vrij

Galerijflat

Type L

0 van de 1 vrij

Galerijflat

Type J

0 van de 1 vrij

Galerijflat

Type H

2 van de 2 vrij

Galerijflat

Type F

2 van de 2 vrij

Galerijflat

Type E

1 van de 1 vrij

Galerijflat

Type D

1 van de 4 vrij

Galerijflat

Type B

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!