Skip to content

Goirle – Land van Anna | Fase 2 | Rondom de Fabriek

Land van Anna | Fase 2 | Rondom de Fabriek

5051 HC Goirle

Omschrijving

Deelgebied Rondom de Fabriek bestaat uit 31 koopwoningen, waarvan 26 stoere rijwoningen (koopsom € 355.000,-- v.o.n.) en 5 statige, industriële herenhuizen, type Magazijn II, plat dak, (koopsom vanaf € 560.000,-- v.o.n.)

In Land van Anna smelt de dorpse gezelligheid van Goirle samen met de prachtige groene natuur van het Beekdal, de beek de Nieuwe Leij en Landgoed Gorp en Roovert. Land van Anna is ‘’omlijst’’ met cultuurhistorie en wordt duurzaam, klimaatadaptief en natuurinclusief. De directe buur van Land van Anna - Gorp en Roovert - is Brabants grootste landgoed in familiebezit en is vrij toegankelijk voor publiek. Voor bewoners van Land van Anna is het straks een heerlijk natuurrijk gebied om doorheen te struinen. Langs fiets- en wandelpaden geniet je hier van bos, heide, weilanden, vennen en beekjes.
In het dorpscentrum van Goirle zijn meer dan genoeg voorzieningen, zowel voor een gezellige avond met vrienden als scholen, sport- en vrije tijd clubs voor de kinderen. Geniet van de prachtige groene omgeving of fiets naar Tilburg en ontdek deze bruisende Brabantse stad.

Stoer en industrieel wonen omarmd door de natuur
Met respect voor het verleden én de natuur is Rondom de Fabriek vormgegeven. Anderhalve eeuw geleden richtte Hendrik van Puijenbroek hier de ‘Textielfabrieken H. van Puijenbroek’ op. Dit Goirlese cultureel erfgoed is gekoesterd door monumenten te restaureren en het ontwerp van de nieuwbouw af te stemmen op de architectuur en uitstraling van de eeuwenoude fabrieksgebouwen.

In deelgebied Rondom de Fabriek komen stoere rijwoningen en statige, industriële XL-herenhuizen, appartementen en beneden-bovenwoningen. De appartementen en beneden-bovenwoningen worden verhuurd waardoor vanzelf een mooie mix aan bewoners ontstaat. Oud(er) en jong, stellen, kleine en grote gezinnen en alleenstaanden, iedereen leeft gezellig en gemoedelijk samen.

**Sales Gallery**
Op de locatie van de nieuwe duurzame woonwijk Land van Anna is een Sales Gallery geopend. Belangstellenden zijn voor een kennismaking met het project van harte welkom in het voormalige hoofdkantoor van HAVEP aan de Bergstraat 50 in Goirle. Wij geven u graag uitgebreide informatie over het bijzondere gebiedsconcept en de energiezuinige woningen in Land van Anna.

De Sales Gallery is vrijdag om de week van 14.00 - 17.00 uur geopend. De eerstvolgende openstelling is nader te bepalen.

Bergstraat 50, 5051 HC Goirle
1e verdieping (er is geen lift aanwezig)

Kenmerken

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 355.000,- t/m € 580.000,-
  • Inhoud320-605 m2
  • Woonoppervlakte91-173 m2
  • Perceeloppervlakte94-135 m2

Bouwtypes

0 van de 1 vrij

Rondom de Fabriek - Herenhuizen - Magazijn II

Interesse in Land van Anna | Fase 2 | Rondom de Fabriek

Laat hieronder uw gegevens achter en onze makelaar zal contact met u opnemen. Wilt u niet wachten? Neem dan telefonisch contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Vestiging Tilburg

Bredaseweg 368

5037 LG Tilburg

(013) 5 952 952