Skip to content

Breda – The Marker

4811 NA Breda

The Marker

€ 245.000,- t/m € 1.395.000,- Kosten berekenen?

Wonen aan de Mark in Breda

Hartje Breda: uit het niets ontstaat een plek die alles heeft. De sfeer van de historische binnenstad, de exclusiviteit van wonen aan water, het comfort van nieuwbouw. De Markendaalseweg wordt helemaal vernieuwd tot fraaie promenade. De Nieuwe Mark loopt straks door tot aan het terrein van de voormalige Seelig Kazerne. Tussen de promenade en ...

Wonen aan de Mark in Breda

Hartje Breda: uit het niets ontstaat een plek die alles heeft. De sfeer van de historische binnenstad, de exclusiviteit van wonen aan water, het comfort van nieuwbouw. De Markendaalseweg wordt helemaal vernieuwd tot fraaie promenade. De Nieuwe Mark loopt straks door tot aan het terrein van de voormalige Seelig Kazerne. Tussen de promenade en het water ligt The Marker: een heerlijke woonomgeving met fijne appartementen, ruime atelierwoningen en comfortabele herenhuizen.

The Marker ligt midden in het centrum van Breda. Alle stadse voorzieningen zijn op loopafstand: gezellige terrassen, restaurants, cafés en mooie winkels waar Breda om bekend staat. The Marker is uitstekend bereikbaar via doorgaande wegen en snelweg. Parkeren kan in de eigen ondergrondse parkeergarage.

Oog voor comfort

The Marker biedt een grote variatie aan nieuwbouwwoningen. Koop en huur, van compact tot ruim. De architectuur is hoogwaardig, de afwerking compleet en luxe. Uiteraard zijn alle appartementen gasloos en uiterst duurzaam. Wonen in het sfeervolle hart van Breda: dat vraagt om grote ramen. The Marker biedt fraaie uitzichten op de Nieuwe Mark, het historische centrum en het oude kazerneterrein met het monumentale arsenaalgebouw.

Atelierwoningen en herenhuizen

The Marker biedt 4 royale atelierwoningen aan de Markendaalseweg en 7 herenhuizen aan de Nieuwe Mark. De woningen zijn ongeveer 144 m² groot en hebben hoge plafonds, twee woonlagen en diepe tuinen: uniek in het centrum van Breda. Wie hier woont, heeft vrij uitzicht op de Markendaalseweg, de Nieuwe Mark en het kazerneterrein. Parkeren gebeurt uit het zicht in de ondergrondse parkeergarage.

woonoppervlakte: 144 m²
twee woonlagen
diepe tuinen midden in de stad
geen auto’s voor de deur
volop ruimte voor individuele wensen
ondergrondse parkeergarage met fietsenstalling
werkruimte aan huis mogelijk

Appartementen

De 110 comfortabele koopappartementen variëren in grootte: van compact tot royaal. De penthouses hebben een oppervlakte van maar liefst 200 tot 238 m². De appartementen liggen zowel aan de Markendaalseweg als aan de Nieuwe Mark en hebben royale balkons en terrassen. Parkeren kan in de eigen ondergrondse parkeergarage.

woonoppervlakte: van 50 m² tot 238 m²
grote ramen: fraai uitzicht op water en stad
royale balkons, heerlijke terrassen
volop ruimte voor individuele wensen
ondergrondse parkeergarage met fietsenstalling en bergingen

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 245.000,- t/m € 1.395.000,-

Overig

Oppervlaktes en inhoud

  • Inhoud160-760 m2
  • Woonoppervlakte50-238 m2

Bouwtypes

1 van de 7 vrij

Benedenwoning

Herenhuizen Gebouw D1

€ 555.000,- t/m € 605.000,-

Meer informatie ontvangen?

Klik hier!